.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ κ. Καρατζαφέρης δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011, την ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, μεταξύ πολλών άλλων ( αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα έχουμε 2-3 ώρες την ημέρα ρεύμα και άλλα παρόμοια..) πως πρέπει να υποστούμε τα πάντα και να ικανοποιούμε κάθε απαίτηση των δανειστών μας, για να έχουμε, έστω, μισό πιάτο φαί, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση για λύση του προβλήματος..


Και φυσικά, ο κ. Παπαδάκης δεν σκέφτηκε(;) να τον ρωτήσει για τις λύσεις που βρήκαν οι χώρες που έφυγαν από το ΔΝΤ (Αργεντινή, Τουρκία κ.λ.π..)

Και χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα από μια τανία στην οποία, όπως περιγράφει ο κ. Καρατζαφέρης " ..κι έχουν έρθει εις την Ιταλία όλοι αυτοί οι Πακιστανοί που πολεμούσαν στο πλευρό της Μ. Βρετανίας εναντίον των Ιταλών.

 Και είναι οι Ιταλίδες με τα παιδάκια τους και χειροκροτούν. Και κατεβαίνουν λοιπόν όλοι αυτοί οι Πακιστανοί κ.τ.λ., και χαϊδεύουν τα παιδάκια, τ' αγοράκια, δέκα, οκτώ, εννιά ετών, στα ποδαράκια τους, στ' αυτά, και οι μάνες τα σπρώχνουνε, τα σπρώχνουνε.. Και λέει μια Αμερικανίδα που είχε πάει εκεί: "Τί είναι αυτό που κάνουνε, τί μάνες είναι αυτές;". Και της λέει ο Ιταλός: "Από το να τα δει νεκρά, προτιμάει αυτό."

Φοβερή ταινία, ανατριχιάζεις, σου βγαίνει η ψυχή! Γιώργο είμαστε στη θέση της μάνας Ιταλίδας!"..

  Δείτε το βίντεο, αξίζει τον κόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: