.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΡΑΜΑ 86-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 32-25 ΧΑΝΤΜΠΩΛ

΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄


HANDBALL

Η ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΝΕΤΑ 32-25 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 480!!! ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.



ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΑΜΑ 1986

Μεγάλες στιγμές έζησαν το απόγευμα της Κυριακής οι Δραμινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο και είδαν την νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ να επικρατεί του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με 32-25.(17-10) Ίσως ήταν ένα από τα γρηγορότερα παιχνίδια που έχουν γίνει στην Δράμα, με πολύ πλούσιο θέαμα με τους δραμινούς παίκτες να βγάζουν απίστευτο πάθος και ποιότητα στο παρκέ αφήνοντας τους αιφνιδιασμένους παίκτες του ΑΡΗ ανήμπορους να αντιδράσουν. Υψηλή ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση έδωσε ομορφιά στο παιχνίδι ικανοποιώντας τους φιλάθλους που στήριζαν διαρκώς τους παίκτες μας δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

Μετά το 1ο δεκάλεπτο η δραμινή ομάδα με ασφυκτική πίεση στην άμυνα (κορυφαίοι αμυντικοί οι ΝΈΛΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΑΚΚΟΣ, ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ) και σε μεγάλη μέρα τους ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΙΑΚΩΒΙΔΗ, ΘΩΜΙΔΗ,ΚΟΥΤΣΑΚΙΩΤΗ, δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά που διατήρησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού όπου δόθηκε η δυνατότητα και στους «μικρούς» ΠΑΡΑΣΧΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΣΑΒΒΑ, να δείξουν το ταλέντο τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην καταπληκτική άμυνα έπαιξε η εμφάνιση του τερματοφύλακα Γιάνναρου που γέμιζε την ομάδα αυτοπεποίθηση.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί η απουσία λόγω τιμωρίας του Καράγγελου καλύτερου παίκτη του ΑΡΗ.

Η Δραμινή ομάδα έχει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, και είναι μόνη 1η στην βαθμολογία αλλά ξέρει πολύ καλά ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να μπορέσει να διατηρηθεί όσο γίνεται σε ασφαλείς θέσεις της βαθμολογίας, και ξεκίνησε ειδική προετοιμασία για να είναι πανέτοιμη στο παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη με τον Αρχέλαο.



ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Με 50 αθλητές-τριες στις 18/12/2011 θα συμμετάσχει ο ΔΡΑΜΑ 1986 σε φιλικά παιχνίδια mini αγοριών - κοριτσιών ενώ 28,29,30/12 οι Π/Π θα συμμετάσχουν σε μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ με συμμετοχή 24 ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: