.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Δοξάτου το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου, παρουσία πολλών θεατών, με θέμα την προσφορά της Γυναίκας στον πόλεμο του '40 και στην Εθνική Αντίσταση.



Μια εκδήλωση που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και κατά την οποία εψάλλη το Απολυτίκιο της Αγίας Σκέπης, τιμήθηκαν Δοξατινές κυρίες που είναι Εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, από την εκπρόσωπό του κ. Ελισάβετ Κοντονάσιου παρουσιάστηκε σε γιγαντοοθόνη ένα όμορφο dvd με την δραστηριότητα και την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα, χόρεψαν όλα σχεδόν τα τμήματα του Πολιτιστικού καθώς και τα γυναικεία χορευτικά τμήματα του Ποντιακού συλλόγου Αγίου Αθανασίου και του Πολιτιστικού του Καλαμπακίου, ενώ αναφέρθηκαν με σκοπό να τιμηθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοξάτου όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων του Δοξάτου που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2010 και του 2011.

Μεταφέρω εδώ μερικά ενδεικτικά βιντεάκια από την εκδήλωση..

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά με "πρόδωσε" η μπαταρία της βιντεοκάμερας και δεν έχω βιντεάκια από όλη την εκδήλωση..


Καλό θα είναι να υπάρξει κάποιο δελτίο τύπου από τον Πολιτιστικό σύλλογο του Δοξάτου όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν καθώς και όλοι όσοι συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η σπουδαία εκδήλωση..



















Δεν υπάρχουν σχόλια: