.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μουσική και μουσικοί μας κλέβουνε το …μουσακά. Θα τους αφήσουμε;

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Χειμάρρας 30 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 932420 FAX: 2310 932431
Κινητό: 6983161473
www.paskedi.gr e-mail: paskedi@paskedi.gr
19 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μουσική και μουσικοί μας κλέβουνε το …μουσακά. Θα τους αφήσουμε;
«Αφού κι οι τοίχοι έχουν αυτιά....
Γιατί τ’ αυτιά μας νά ‘χουν τοίχους;»
Συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα,



Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ , σε καλούν να συμμετέχεις στα Ομαδικά Δικαστήρια εναντίον της ΑΕΠΙ και των Οργανισμών GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ που ξεκίνησαν ήδη. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου άνοιξε τον δρόμο.....εσύ απλά ακολούθα τον....εκτός κι αν πιστεύεις ότι ‘’Η ΑΕΠΙ κι ο ΑΠΟΛΛΩΝ κάθε χρόνο με... βάζουν χέρι......αλλά τι με νοιάζει εμένα !!!’’
«Ως πότε θα μαθαίνεις σκοποβολή...
...πυροβολώντας το κεφάλι σου!!!»
Αν θέλεις να πληρώνεις από 100€ - 200€ το χρόνο καθαρίζοντας και με τους δύο.... Ακολούθα μας....αν θέλεις να πληρώνεις όσα σου ζητούν ...τότε ....’’με τις ....υγείες σου!!!!!’’. Εμείς αυτό που ήταν να κάνουμε για σένα...το κάναμε.
Εξώδικα σε ΑΕΠΙ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ στείλαμε, με δικό μας ΧΑΜΗΛΟ ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ που το αποδέχθηκαν κι αυτό θα είναι εφ’ όρου ζωής, αρκεί να το επισημοποιήσουμε στα Διοικητικά Δικαστήρια, που ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου παρέχει το πλεονέκτημα της ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, για πολύ χαμηλό Δικαστικό έξοδο. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα στα Δικαστήρια θα κριθεί από το ‘’πόσοι πολλοί θα είμαστε’’. Ας δείξουμε λοιπόν, έστω για μια φορά, πόσοι είμαστε. Με Δικαστήρια δε μας φοβίζουν; ... Μ’ αυτά θα τους νικήσουμε!!!
Μην περιμένεις να δεις τι θα κάνουν οι ...πρώτοι, γιατί θα μείνεις ...τελευταίος. Πρώτοι είμαστ’ όλοι μας. Μπορούμε να κερδίσουμε...αρκεί να το αποφασίσουμε...ΤΩΡΑ!!! Ενημερώσου για τα εξώδικα που στείλαμε στους Οργανισμούς και τα απαντητικά εξώδικα που μας έστειλαν στο www.paskedi.gr
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310 932420 & 6983 161473. Κάθε μέρα (εκτός Τρίτης) 18.00 - 21.00 ενημέρωση στα γραφεία μας Χειμάρρας 30 3ος όρ. Θεσσαλονίκη από τις Δικηγόρους κ.κ. Στέλλα Βαλάνη και Ρεββέκα Αθανασιάδου και τηλεδιασκέψεις κατόπιν ραντεβού για συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.
Μπορούν να γίνουν οργανωμένες επισκέψεις για ενημέρωση, σε κάθε περιοχή της Χώρας, αρκεί να μας το ζητήσετε.
Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.
Με την παράκληση να δημοσιοποιηθεί στα μέσα που διαθέτετε Για επαφή 6983161473 Καλιώρας Ηλίας
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια: