.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ - 3-0 ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟ


Μόνοι στην κορυφή έμειναν οι Φίλιπποι Δοξάτου μετά από την 2η νίκη τους με 3-0 επί του Ηρακλή Μαυροβάτου, αφού είναι η μοναδική ομάδα με 2 νίκες μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας. Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, το Δοξάτο έφτασε στην νίκη με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο, ενώ είχε προηγηθεί ένα χαμένο πέναλτυ στο 38'(το εκτέλεσε ο Παντζαρίδης και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και αμέσως μετά αποβλήθηκε ένας ποδοσφαιριστής του Μαυροβάτου.

Δεν άντεξαν οι φιλοξενούμενοι στην πίεση των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο, ενώ είχαν "κόντρα" και τον αέρα..

Πάντως στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και η μορφή του αγώνα προφανώς θα ήταν διαφορετική αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα..

Τα γκολ πέτυχαν οι Ζάχαρης, παντζαρίδης και Μπουμπέκης.

Συναρπαστικό το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι σε όλη τη διάρκειά του.

Απόδειξη τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής: Το Περιθώρι, στη δυνατή έδρα του, έφτασε στην νίκη με 3-1 επί του Πανδραμαϊκού, η Πετρούσα συνέτριψε το Κ. Νευροκόπι με 5-1(!), ο Άγιος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μοναστηράκι(2-2) και το Φωτολίβος παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του στο Καλαμπάκι με σκορ 1-1, ενώ η Καλλίφυτος ξεκούραστα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η Πλατανιά έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα..

Να θυμίσω πως την πρώτη αγωνιστική το Περιθώρι ηττήθηκε με 4-0 στο Δοξάτο, ο Πανδραμαϊκός νίκησε την Πετρούσα με 2-1, το Φωτολίβος επικράτησε με 0-4 μέσα στον Μαυρόβατο και το Καλαμπάκι είχε γνωρίσει την ήττα με 0-2 στην έδρα του από το Μοναστηράκι!

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: