.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΣΠΥΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ

ΜΕ ΣΠΥΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ




Με τον Σπύρο Φιλίππου στον πάγκο αλλά και στο τερέν ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΑΡΗΣ Φτελιάς την Τετάρτη 3 Αυγούστου εν όψει του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας.



 Ο νεαρός τεχνικός ξεκινά τη προπονητική του καριέρα από τον ΑΡΗ Φτελιάς και είναι ενθουσιασμένος τόσο από το περιβάλλον που συνάντησε αλλά και από το υλικό που διαθέτει φέτος. Από πλευράς αποχωρήσεων ο Παναγιωτόπουλος και ο Μίλο πήγαν στο Δοξάτο στα πλαίσια συνεργασίας των δύο σωματείων και ήρθαν ο Χιωτάκης από Δοξάτο, ο Χαρετίδης Άκης παλιός παίκτης της ομάδος, ο Ζορμπίδης από τον Άγιο Αθανάσιο και αρκετοί πιτσιρικάδες από την Φτελιά. Ο ενθουσιασμός και ο ζήλος των παικτών είναι πολύ μεγάλος στις προπονήσεις και το κλίμα που υπάρχει είναι θαυμάσιο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοίκηση, τον νέο τεχνικό και τους παίκτες και ελπίζουμε σύντομα ο ΑΡΗΣ Φτελιάς να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει.



Δηλώσεις προπονητή : ( Σπύρο πως αισθάνεσαι που ξεκινάς την προπονητική σου καριέρα από τον ΑΡΗ Φτελιάς?)
Είμαι πολύ χαρούμενος διότι βρίσκομαι σε ένα φιλικό περιβάλλον, σε ένα σωματείο πολύ οργανωμένο, και έχει θέσει κάποιους στόχους για τα επόμενα χρόνια.

( Το υλικό που υπάρχει φέτος στον ΑΡΗ πως το βλέπεις ? )

Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν ανήκουν στην Β΄κατηγορία αλλά πολύ ψηλότερα. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί σε μικρή ηλικία ποδοσφαιριστές και πιστεύω όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό.

( Ο Στόχος της ομάδος για Φέτος?)
Φυσικά να αλλάξουμε κατηγορία.

Ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία.


Γιάννης Καραβάς


ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=4430



Δεν υπάρχουν σχόλια: