.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΕΛ - ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΪΛΤΟΝ


Το ξεχωριστό γκολ του Αΐλτον

Το ΑΠΟΕΛ πανηγύριζε κι όμως ο Αΐλτον έκλαιγε μετά το γκολ που πέτυχε. Διαβάστε το δράμα που περνάει ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Email Print Text
Επιμέλεια: Γιώργος Χριστοφόρου
Δημοσίευση: 24 Αυγ. 2011 10:19
Είναι σύνηθες φαινόμενο οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές να σηκώνουν τη μπλούζα τους και να έχουν από κάτω είτε κάποια φωτογραφία με θρησκευτικό περιεχόμενο, είτε μία φωτογραφία με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.



Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον, ο οποίος έβγαλε τη φανέλα του και έδειξε τη φωτογραφία ενός μωρού. Οι μη γνωρίζοντες δεν κατάλαβαν τι σήμαινε η κίνηση αυτή, η οποία όμως είχε βαθύτερο νόημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 27χρονος φορ λοιπόν την Δευτέρα (δυο ημέρες πριν το ματς με την Βίσλα Κρακοβίας) έχασε τον ανιψιό του που ούτε καν είχε κλείσει δυο χρόνια ζωής.



Προς τιμήν του δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του για να συμπαρασταθεί στην αδερφή του, αλλά έμεινε στην Κύπρο για να βοηθήσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Βέβαια δεν ξέχασε το αγγελούδι του και με το που πέτυχε το γκολ έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει.



Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα χωρίς να καταλάβουν οι περισσότεροι τον πραγματικό λόγο. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στον Βραζιλιάνο για τη στάση του.



ΠΗΓΗ: http://www.sport24.gr/football/Cyprus/to_ksexwristo_gkol_toy_ailton.1339214.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: