.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΥΡΓΙΑ 5-0 - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Πριν από λίγο τελείωσε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Φιλίππων Δοξάτου και της Α.Ε. Κυργίων που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου(που εξακολουθεί να έχει μια άθλια εικόνα με χωμάτινα "μπαλώματα" σε πολλά σημεία..).

5-0 επικράτησαν οι γηπεδούχοι, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο 2ο ημίχρονο.



Παντζαρίδης(Π), Ιωαννίδης 2, Μπουμπέκης 2.

Το 1ο ημίχρονο χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τα Κύργια πάντως να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, επιλέγοντας ο κ. Βασιλειάδης του Δοξάτου να χρησιμοποιήσει περισσότερους έμπειρους, αντίθετα από τον κ. Ζεκερίδη που χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα προς το τέλος του αγώνα η ομάδα των Κυργίων να είναι στην ουσία εφηβική..

Ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο, αφού μετά από πολλές μέρες μαύρα σύννεφα σκέπασαν τον ουρανό του Δοξάτου, χωρίς πάντως να ξεσπάσει καταιγίδα.

Μόνο μερικές σταγόνες βροχής έπεσαν, ίσα ίσα για να τρομάξουν τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου..

"Χρώμα" έδωσαν στο γήπεδο οι νεαροί φίλοι των Φιλίππων, οι Blue Devils, με τα πανό, τις σημαίες, τα χαρτάκια, τα τύμπανα και τα τραγούδια τους, αλλά και αρκετοί νεαροί φίλοι της Α.Ε.Κ. με πανό και τεράστιες κιτρινόμαυρες σημαίες..

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι τα πολλά υβριστικά συνθήματα των Blue Devils.. Είναι τουλάχιστον άδικο για τους ίδιους να αμαυρώνουν μόνοι τους την όμορφη εικόνα που δημιουργούν με μεγάλη προσπάθεια και μεράκι... Και φυσικά, αυτή η συμπεριφορά, τα πολλά υβριστικά συνθήματα, αν τώρα στα φιλικά του Αυγούστου κατά κάποιο τρόπο "συγχωρούνται", κατά την διάρκεια των επίσημων αγώνων, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ομάδα τους αλλά και στους ίδιους..





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το οτι βριζαμε πολυ τα κυργια ητανε λογο της μεγαλης κοντρας που δημιουργηθηκε...τα παιδια απτα κυργια τα ξερουμε και συνενοηθηκαμε οτι γινει ειναι μεστο γηπεδο και ουτε ξυλο ουτε τιποτα...απλα ξεδωσαμε σε αυτο το παιχνιδι επειδη ητανε ντερμπυ δημου...απο εδω και περα συθηματα μονο για την ομαδα μας και προσπαθεια για ανοδο στην δ εθνικη...πριν το ματσ ηρθε ο κ.βογιατζης και μας μιλησε...τον ρωτησαμε αν τυχει να αναιβουμε φετος δ εθνικη θα αναιβουμε? και απαντησε και βεβαια θα ανεβουμε...αυτο μας χαροποιηεισαι ιδιεταιρα...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....blue devils...