.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΟΞΑΤΟ 21 ΑΥΓ 2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ζάχαρη οι επιλογές σας για το Δοξάτο είναι νομίζω επιλεκτικές και θα έπρεπε να είστε πιο αντικειμενικός αφού ασχολείστε ζεστά με το ΔΟΞΑΤΟ.

Η ¨Αγάπη¨σας για το ΔΟΞΑΤΟ πρέπει να περιλαμβάνει όλους τους ΔΟΞΑΤΙΑΝΟΥΣ και όχι αυτούς που εσείς "γουστάρετε"

Από έναν ΔΟΞΙΑΤΙΑΝΟ που πλέον δεν θέλει να λέει ότι είναι απο το ΔΟΞΑΤΟ γιατί μόνο αλληλοκατηγορίες ακούει. Τα διπλανά χωριά μας, αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και στηρίζουν τους ανθρώπους τους.
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.

Doxatinos είπε...

Απάντηση προς τον "Ανώνυμος 7 Σεπτεμβρίου 2011 7:51 π.μ":

Αν αναφέρεστε στην συγκεκριμένη ανάρτηση με το βίντεο στο οποίο χορεύει ο κ. Θεοφανίδης, από την στιγμή που είστε Δοξατιανός είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε την προσωπική ιστορία του συγκεκριμένου κυρίου και πως επί πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκε μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Αν πάλι, δεν έτυχε ποτέ να την ακούσετε, είναι πολύ εύκολο να τη μάθετε. Όταν λοιπον είδα τον κ. θεοφανίδη να χορεύει, θεώρησα πως έπρεπε να καταγραφεί μια ιδιαίτερη στιγμή ενός ανθρώπου που έδειξε την θέληση να "πολεμήσει" κόντρα στη μοίρα του, ως παράδειγμα για όλους μας. Όσο για την δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο εδώ στα "Δοξατινά Νέα", σαφώς και πήρα την άδειά του.

Αν πάλι αναφέρεστε σε κάποιο άλλο θέμα, είμαι πρόθυμος να προβούμε σε δημόσιο διάλογο εκθέτοντας τις απόψεις μας. Αρκεί φυσικά να είστε πιο σαφής!

Τέλος, σχετικά με την αγάπη μου, χωρίς εισαγωγικά, για το Δοξάτο, κρίνεται καθημερινά, μέσω των επιλογών μου εδώ στο ιστολόγιο, από όλους τους αναγνώστες και φυσικά και από εσάς, και ο κάθε αναγνώστης σχηματίζει την άποψή του. Η κάθε άποψη είναι σεβαστή από μένα, ακόμη κι αν είναι αρνητική.

Πάντως, σε καμμία περίπτωση δεν έχω αρνηθεί την καταγωγή μου.

Μάλιστα, είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι από το Δοξάτο, ακόμη κι αν συμφωνώ μαζί σας πως οι κοντοχωριανοί μας πράγματι στηρίζουν πιο φανατικά τους δικούς τους ανθρώπους απ' ό, τι εμείς..

Με εκτίμηση

Ζάχαρης Βασίλης