.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ 1ο ΦΙΛΙΚΟ





Στο χθεσινό παιχνίδι, οι Φίλιπποι, όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.



Σε βαθμό "ανησυχητικό" μάλιστα, αφού πολύ νωρίς έδειξαν στοιχεία ολοκληρωμένης ομάδας με λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Φυσικά, αυτό δεν είναι ανεξήγητο, αφού η ομάδα του Δοξάτου συνεχίζει για 2η χρονιά με τον ίδιο προπονητή, και παρόλο που υπάρχει ανέωση σε μεγάλο βαθμό, οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη και αγαπημένη παρέα, που βρίσκονται με "κλειστά μάτια" μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήταν σχεδόν αναντικατάστατοι δεν θα βρίσκονται φέτος στις τάξεις της ομάδας. Στη θέση τους έχουν έρθει αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Φίλιππου κυρίως. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για την αξία τους, αλλά το βέβαιο είναι πως έχουν έρθει σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με το Δ.Σ. να δείχνει μεγάλη διάθεση για προσφορά, θα έχουν έναν έμπειρο προπονητή, αλλά και πιστούς φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα παντού και που είναι βέβαιο πως θα τους δουν με συμπάθεια, αρκεί φυσικά και οι ίδιοι να δείξουν υπομονή και εργατικότητα..

Όσο για τους "παλιούς", που κι αυτοί φυσικά είναι σε ηλικίες που τους δίνουν δικαίωμα να κάνουν όνειρα ακόμη και για επαγγελματική καριέρα στο μέλλον, έδειξαν μεγάλη διάθεση και πως έχουν ήδη αρκετά καλή φυσική κατάσταση, χωρίς να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Αυγούστου.. Πολύτιμη προσθήκη αποτελεί και ο έμπειρος Τόλης Καρατζόγλου, που μαζί με τον Τόλη Θεοφανίδη είναι πλέον οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του συλλόγου..

Η Ν. Ζίχνη έδειξε αυτό που θα περίμενε κανείς από μια ομάδα Δ' Εθνικής. Αρκετά δυνατή, πειθαρχημένη και με ποδοσφαιριστές, νεαρούς και έμπειρους, με αρκετό ταλέντο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: