.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αγαπητέ κ. Ζάχαρη
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση της εφημερίδας του Δήμου απο την προσωπική σας σελίδα. Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα, για τη βελτίωσή μας. Θα ήθελα μόνο να σας ενημερώσω οτι έχουμε προτείνει στην αντιπολίτευση να στέλνει οτι θέλει, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Συγκεκριμένα, εγω προσωπικά σε συζήτησή μου με τον Α. Σερέτη του ζήτησα να στέλνει ότι θέλει να δημοσιεύεται, αλλά μέχρι σήμερα δεν μου στείλαν κάτι. Δεν γίνεται κάτι σκόπιμα λοιπόν, όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος. Όσο για το θέμα των έργων που ΘΑ γίνουν, ξέρετε κι εσείς όπως όλοι μας πόσο καθυστερούν οι διαδικασίες για τα έργα, μακάρι να γίνονταν πολύ πιο γρήγορα και σε κάθε φύλλο να μπορούσαμε να μιλάμε και για κάτι καινούριο. Φαντάζομαι οτι καταλαβαίνετε οτι η Δημοτική Αρχή είναι η πρώτη που θέλει να γίνονται έργα.
Παρ' ολα αυτά, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ναξέρετε οτι τα καλοπροέραιτα σχόλια πάντα ωφελούν και βελτιώνουν τη δουλειά μας.
Να είστε καλά...

Σημείωση "Δοξατινών Νέων":

Το ενδιαφέρον για την εφημερίδα του Δήμου μας θεωρώ πως είναι εύκολο σε οποιονδήποτε επισκέπτη του ιστολογίου να το αντιληφθεί.

Σχετικά με την μη παρουσία κάποιου κειμένου από την Αντιπολίτευση, απλά καταγράφω το γεγονός. Δεν έχω εξάλλου κανένα λόγο να μην αποδεχθώ την δική σας εξήγηση. Θεωρώ πως η εφημερίδα είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς τους Δημότες να μάθουμε τις απόψεις και της Αντιπολίτευσης για τα διάφορα θέματα του Δήμου.

Για τα έργα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και είμαι βέβαιος πως η Δημοτική Αρχή είναι η πρώτη που θέλει να γίνονται τα έργα. Οπότε, μην θεωρείτε πως η συγκεκριμένη αναφορά έχει σκοπό να αποδώσει ευθύνες για την μη πραγματοποίηση των έργων στους τοπικούς Άρχοντες, αλλά περισσότερο εκφράζει ευχή ώστε επιτέλους κάποτε να λειτουργήσουν οι κρατικοί φορείς και να δούμε να υλοποιούνται κάποια από τα όντως μεγάλα έργα που θα δώσουν πνοή στον Δήμο μας.. Μάλιστα, θα έλεγα πως αν ήμουν εγώ ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας θεωρώ πολύ πιθανό να επέλεγα ακριβώς τα μεγάλα έργα για πρωτοσέλιδο, με την διαφορά όμως πως θα ήμουνα πολύ επικριτικός απέναντι στις διάφορες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους που προφανώς λειτουργόυν ακόμη με "ταχύτητες" προηγούμενων δεκαετιών..

Τέλος, θεωρώ αυτονόητο πως οτιδήποτε κρίνετε πως είναι προς δημοσίευση στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ" από τα "Δοξατινά Νέα" είναι στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Ζάχαρης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ.....