.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εκπαίδευση πολιτών για έκτακτες ανάγκες – Δευτέρα και Τρίτη στην Καβάλα από την Αστυν. Διεύθυνση



Εκπαίδευση πολιτών για έκτακτες ανάγκες – Δευτέρα και Τρίτη στην Καβάλα από την Αστυν. Διεύθυνση
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011


Σεμινάρια εκπαίδευσης για θέματα Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης θα προσφέρει την ερχόμενη Δευτέρα (27/6) και Τρίτη (28/6) η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σε πολίτες που έχουν λάβει ειδικές προσκλήσεις, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Οι εκπαιδεύσεις θα φιλοξενηθούν στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας (6μμ – 8.50μμ και τις δυο μέρες) και οι πολίτες θα ενημερωθούν για το ρόλο και τη σημασία της Πολιτικής Άμυνας, τα όπλα μαζικής καταστροφής, τα μέτρα προστασίας του άμαχου πληθυσμού, την παροχή πρώτων βοηθειών, τους τρόπους πυρόσβεσης και άλλα θέματα.
Στο διήμερο εκπαίδευσης θα συμμετάσχουν ως ομιλητές στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως και γιατροί του ΕΚΑΒ.
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους πολίτες που έχουν πάρει ειδικές προσκλήσεις είναι υποχρεωτική, αλλά το Τμήμα Πολιτικής Άμυνας Καβάλας προσκαλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν σε μια τόσο χρήσιμη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1308886556.php

Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση, θυμήθηκα ότι σε κάποιο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης του Δημάρχου Δοξάτου κ. Τάσου Χατζηλαζάρου είχα δει κάτι αντίστοιχο..

Έψαξα στο αρχείο και το βρήκα.. Μόνο που ήταν από τις προτελευταίες δημοτικές εκλογές, του 2006.

Άσχετα αν τελικώς δεν υλοποιήθηκε μέχρι τώρα, κακώς κατά τη γνώμη μου, σαν σκέψη είναι πολύ καλή..

Εξάλλου, ποτέ δεν είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: