.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη Γενικού Προξένου της Κύπρου στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

Επίσκεψη Γενικού Προξένου της Κύπρου στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας .

Τετάρτη, 08/06/2011 .

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, επισκέφθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης η Γενική Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 11:30 π.μ., στο γραφείο του, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη του Γραφείου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, κ. Ελένη Ζαχαρή.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Νίκη Κεφαλίδου και κ. Αντώνης Ματζιάρης, καθώς και ο Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων, κ. Κώστας Κοναρής.





Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και η Γεν. Πρόξενος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε πρώτο στάδιο τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης δράσεων ανάμεσα στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και την Κύπρο και ειδικότερα στους τομείς του τουρισμού, της παιδείας, της επιχειρηματικής ανάπτυξης, του εμπορίου κ.τ.λ., με τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ τόνισαν ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί την αρχή μίας σειράς συναντήσεων κατά τις οποίες θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών και την ανταλλαγή αναμνηστικών, τοπικών προϊόντων και πληροφοριακού τουριστικού υλικού από τις δύο περιοχές.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7624:2011-06-08-15-59-13&catid=86:header&Itemid=126

Δεν υπάρχουν σχόλια: