.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3-3 12 ΜΑΡ 2011-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11
















Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας. Το ντέρμπυ μεταξύ των πρωτοπόρων Αμπελόκηπων και του δεύτερου Δοξάτου στο γήπεδο του Δοξάτου παρουσία λίγων, αναλογικά με την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα, θεατών, έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Έγινε ένας αγώνας που θα παραμείνει για πολύ καιρό στην μνήμη όσων το παρακολούθησαν. Συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη του σκορ, διακοπή του αγώνα για τουλάχιστον 25(!) λεπτά από τον διαιτητή και έλευση αστυνομικών δυνάμεων κατ' απαίτησή του, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους νεαρούς φίλους των Φιλίππων με πανώ, καπνογόνα, χαρτάκια, τύμπανα, βεγγαλικά(!) και συνθήματα, αλλά και πολύ φανατισμένη από το σημείο της διακοπής και μετά από τους οπαδούς των Φιλίππων, κυρίως απέναντι στους διαιτητές αφού τα παράπονα των γηπεδούχων ήταν πολλά..

Μεταφέρω εδώ την περιγραφή του αγώνα από την πολύ καλή δραμινή αθλητική ιστοσελίδα www.dramagoal.gr:


Εκπληκτικό παιχνίδι… και 3-3.


Στο γήπεδο του Δοξάτου πραγματοποιήθηκε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Αμπελόκηπους που ολοκληρώθηκε με 3-3. Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέλος, όμως έμεινε η διαφορά από τους αντιπάλους τους στους 11 βαθμούς. Ο Θεοφανίδης στο 31΄ έστειλε με σέντρα την μπάλα στο κεφάλι του Ντίνα και ο τελευταίος με κεφαλιά- ψαράκι άνοιξε το σκορ (1-0). Η ισοφάριση ήρθε ένα λεπτό αργότερα για τους φιλοξενουμένους, όταν ο Παπάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Παυλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1 . Στο 35΄ο Πολυχρονίδης δεν υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ, με τους παίκτες του Δοξάτου να σταματούν, αλλά στην συνέχεια ο Λαμπάκης ανατράπηκε από τον Βεζιρτζόγλου, και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτύρονταν έντονα στον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά, με την αστυνομία να καταφθάνει στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο Παπάς ωστόσο αστόχησε από την «άσπρη βούλα» χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Την απώλεια του πέναλτι, κάλυψε ο ίδιος παίχτης στο 46΄με το εύστοχο πλασέ του (1-2). Τρία λεπτά μετά, ο Πετράς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Φλώρου μην καταφέρνοντας έτσι να ισοφαρίσει. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Παναγιώτου έκανε το 1-3 για τους Αμπελόκηπους, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-3. Η «χρυσή» αλλαγή του Δοξάτου, ο Τουλούπης, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ στο 87΄ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα (3-3) σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Διαιτητής: Ρεμόντης (Χαραλαμπίδης- Καρνέζος).


ΔΟΞΑΤΟ: Βεζυρτζόγλου, Παντζαρίδης, Ουζούνογλου (77΄Τουλούπης), Πετράς, Σιαματάς, Ντίνας, Βασιλακάκης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Θεοφανίδης (56΄ Κωσταντινίδης), Φλώρος (64΄ Μεντζικίδης).


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μέγκα, Δερμεντζής (85΄ Καραντζίδης), Παραπέρογλου, Τσιατμάς, Ζορμπίδης, Λαζαρίδης, Παναγιώτου (77΄ Παλαμάς), Λαμπάκης (90΄Μιχαηλίδης), Παπάς, Παυλίδης, Πολυχρονίδης.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

Φυσικά, θα επανέλθω και πάλι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού μεγάλη συνέχεια δόθηκε και στην αθλητική εκπομπή του Σταρ της Δράμας την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011..

Τα αποτελέσματα

22η Αγωνιστική Σάββατο 12-03-2011 στις 16:00
Ηρακλής Μυλοποτάμου ΑΕ Καλαμπακίου 0-3 α.α.
Μέγας Αλεξ. Αγ. Αθανασίου Αρης Πλατανιάς 2-0
Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 0-3
Ατρόμητος Περιθωρίου Αρης Φωτολίβους 0-0
ΠΑΟΠ Ν. Αμισού ΑΕ Κυργίων 0-3
Φίλιπποι Δοξάτου ΑΕ Αμπελοκήπων 3-3

Τελική Βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Α-1 Ε.Π.Σ.Δράμας 2010-2011

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 60
2. ΔΟΞΑΤΟ 49*
3. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 43
4. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 40
5. ΑΓΙΟΣ 40
6. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 33
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 32
8. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 28
9. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 19
10. ΚΥΡΓΙΑ 18
11. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 7
12. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 2

Εκρεμεί η αφαίρεση ή μη των δύο βαθμών από τους Φιλίππους Δοξάτου. Στον συγκεκριμένο πίνακα υπολογίζεται η αφαίρεση των δύο βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: