.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Προς: Τον Δήμαρχο Δοξάτου, κ. Χατζηλαζάρου Αναστάσιο
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011
Επικοινωνώντας εγγράφως για πρώτη φορά μετά την εκλογή σας, ως Δημάρχου του νέου Δήμου Δοξάτου, εύχομαι κατ' αρχήν επιτυχία στο έργο σας, καθόσον αυτή θ' αντανακλά στη πρόοδο του τόπου που θα υπηρετήσετε και των κατοίκων αυτού.



Κατά δεύτερο λόγο είμαι υποχρεωμένος να προβώ στην παρέμβασή μου αυτή, μεταφέροντας την αγωνία και την ανησυχία κατοίκων του Δοξάτου σε ό,τι αφορά την φημολογούμενη μεταφορά του Δημοτικού Ιατρείου.

Κύριε Δήμαρχε,

Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι το αναφερόμενο ιατρείο, το οποίο αποτελεί το καταφύγιο περίθαλψης των κατοίκων, ‘'αγκαλιάσθηκε'' απ' αυτούς, καθότι διασφαλίζει το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό κάθε ανθρώπου (υγεία) και βεβαίως όχι μόνο ‘'αγκαλιάσθηκε'' αλλά και εξοπλίστηκε με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό με δικές τους δαπάνες. Ως εκ τούτου αδυνατούν να κατανοήσουν την σκοπιμότητα μεταφοράς του ιατρείου από ένα λειτουργικό και ασφαλή για την υγεία τους χώρο.

Κύριε Δήμαρχε,

Θέλω να πιστεύω ότι το όλο ζήτημα αποτελεί εικασία και όχι πραγματικότητα, καθότι κατά την άποψή μου αυτού του είδους τα ζητήματα πρέπει πρώτα να τυγχάνουν της αποδοχής της κοινωνίας, άλλως αποτελεί αυθαίρετη πράξη, προκαλώντας αναταραχή και διχασμό, ότι το χειρότερο για την απαιτούμενη σύμπνοια της κοινωνίας, ειδικότερα τις δύσκολες αυτές μέρες που διερχόμαστε, ως τόπος, σε κάθε επίπεδο.

Με εκτίμηση

Κυριαζίδης Δημήτρης

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5776:2011-02-03-14-21-10&catid=1:2008-11-12-22-11-37&Itemid=57

1 σχόλιο:

Δοξάτο είπε...

Κόντεψα να κλάψω.
Τι αγνό ενδιαφέρον ήταν τούτο!!!