.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ 1-2 15 ΙΑΝ 2011-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2010 οι Φίλιπποι Δοξάτου νίκησαν την τοπική Α.Ε.Κ. μέσα στο Καλαμπάκι με 2-1, χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, αλλά απόλυτα δίκαια.
Παρουσία λιγοστών φιλάθλων στην κερκίδα και υπό πολύ καλές καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Δοξάτου κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στους αρκετά καλούς γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν κυρίως να εκμεταλλευτούν την εκτελεστική δεινότητα του σέντερ φορ τους Λευτέρη Τζιβανάκη βασιζόμενοι σε γρήγορες αντεπιθέσεις, και αν ήταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.



Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο, όταν και το Δοξάτο σαφώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.. Στο 2ο ημίχρονο η απόδοση του Καλαμπακίου ανέβηκε αρκετά, και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η γρήγορη αντίδραση στην πρώτη φάση του τερματοφύλακα του Δοξάτου Βεζυρτζόγλου και στην δεύτερη του Μπαρμπουτέλη αποσόβησαν το μοιραίο για τους φιλοξενούμενους..

Από την άλλη, από το 1ο ημίχρονο οι Φίλιπποι θα μπορούσαν να είχαν "τελειώσει" το παιχνίδι, αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν περισσότεροι ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και αν ο Ουζούνογλου ενεργούσε λίγο πιο προσεκτικά στη φάση του πέναλτυ με το οποίο ισοφάρισε το Καλαμπάκι, ένα πέναλτυ πάντως που ήταν αρκετά "αυστηρό"..

Στα άλλα παιχνίδια, οι Αμπελόκηποι ήρθαν ισόπαλοι με τον τοπικό Άρη μέσα στην Πλατανιά δίνοντας λίγο "χρώμα" στην κορυφή του πρωταθλήματος, αν και η διαφορά της πρωτοπόρου Α.Ε.Α παραμένει μεγάλη από το δεύτερο Δοξάτο, σπουδαία νίκη του Περιθωρίου μέσα στην Καλλίφυτο, το Κ. Νευροκόπι στην πανίσχυρη έδρα του επικράτησε επί των Κυργίων όπως και ο Άγιος επί της Ν. Αμισού, ενώ ο Μυλοπόταμος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννέα (!) ποδοσφαιριστές και ο αγώνας με το Φωτολίβος διεκόπη αφού ο φιλοξενούμενος Ηρακλής έμεινε με 6 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών..

Τα αποτελέσματα:

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ : 1-2
ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-1
ΑΓΙΟΣ-Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 4-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ: 3-0
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΚΥΡΓΙΑ: 2-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΠΕΡΙΘΩΡΙ: 1-2

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 38
2. ΔΟΞΑΤΟ 32 *
3. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 29
4. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 27
5. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 26
6. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 21
7. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 20
8. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 18
9. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 15
10. ΚΥΡΓΙΑ 8
11. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 2
12. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 1

Από την βαθμολογική συγκομιδή του Δοξάτου αφαιρώ 2 βαθμούς εξαιτίας της τιμωρίας από τον περσινό αγώνα κυπέλλου στο Καλαμπάκι. Εντός των γηπέδων οι Φίλιπποι έχουν συγκεντρώσει 34 βαθμούς με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.










Δεν υπάρχουν σχόλια: