.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Ανακοίνωση για την Ονειρούπολη.

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δράμας, την «Ονειρούπολη».
Η οργανωτική επιτροπή της «Ονειρούπολης» ενημερώνει τους Συλλόγους, Φορείς, Οργανώσεις και Σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν από τις 3 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 7 Ιανουαρίου 2011 στην μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ονειρούπολης, φιλοξενούμενοι σε κάποιο από τα ξύλινα περίπτερα πρέπει να καταθέσουν σχετικό αίτημα εγγράφως μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2010 στην παρακάτω διεύθυνση.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας
Δημαρχείο Δράμας, Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου Γωνία,τ.κ.66 100 Δράμα
Υπ’ όψιν Οργανωτικής Επιτροπής Ονειρούπολης, 3ος όροφος
Τηλ. Πληροφ. 2521350692 / Fax 2521055356

Απαραίτητη προϋπόθεση στην αίτηση να γίνεται πλήρης περιγραφή της ιδέας (δηλαδή ποια προϊόντα, έντυπα ή αντικείμενα θα εκτίθενται ή θα διατίθενται).
Επιπλέον στην σχετική αίτηση πρέπει να αναφέρεται και το ακριβές χρονικό διάστημα που επιθυμούν την χρήση του περιπτέρου.

Η οργανωτική επιτροπή της Ονειρούπολης προσκαλεί επίσης όλα τα μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, συγκροτήματα, τοπικούς καλλιτέχνες κτλ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ονειρούπολης να επικοινωνήσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2010 στα παραπάνω τηλέφωνα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ
Aπό stroyxtor στις 3:14 μ.μ. 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

ΠΗΓΗ:http://karakaxadra.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: