.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-10


Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 διεξήχθη στο γήπεδο Δοξάτου ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δράμας μεταξύ των "Φιλίππων" και του Καλαμπακίου. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα με το Καλαμπάκι να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό(στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό), αφού στο 1ο παιχνίδι, το Καλαμπάκι είχε πάρει τον αγώνα με 3-0 στα "χαρτιά", αφού ο αγώνας είχε διακοπεί σε βάρος του Δοξάτου, αφού είχαν μείνει στον αγωνιστικό χώρο λιγότεροι από 7 ποδοσφαιριστές του..

Τα γκολ για το Δοξάτο πέτυχαν οι Μπεζυργιάννης και Ζάχαρης(βίντεο).

Το Καλαμπάκι είχε προηγηθεί με 0-2, για να ισοφαρίσει το Δοξάτο λίγο πριν το τέλος.
Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε σε όλη την διάρκεια, χωρίς να ανοίξει το σκορ πάντως στο 1ο ημίχρονο, αφού το Καλαμπάκι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ είχε και δοκάρι, όπως και το Δοξάτο που θα μπορούσε σε μια δυο περιπτώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα..



Το αξιοσημείωτο είναι πως για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν, μαζί με τις αλλαγές, 11 νεαροί ποδοσφαιριστές από το Δοξάτο(έλειπαν λόγω κόκκινων καρτών οι Σιαματάς και Πετράς) που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αντιμετωπίζοντας σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό τους που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική..

Δεν υπάρχουν σχόλια: