.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΑ ΚΥΡΓΙΑ

Τα δικά σας οράματα είναι η δική μας βαριά ευθύνη
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 13:40 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου του Δ. Δοξάτου, Φώτη Καλογήρου, στην κεντρική πλατεία των Κυργίων. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», αναφέρθηκε στην απραγία της Δημοτικής Αρχής στα καίρια ζητήματα της περιοχής, τις υποδομές και την κοινωνική προστασία, με αποτέλεσμα η περιοχή να μείνει πίσω, στο περιθώριο των εξελίξεων και με μηδενική ανάπτυξη. Ο κ. Καλογήρου, εκφράζοντας την κοινή τοποθέτηση ολόκληρου του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», τόνισε πως «Ο Δήμος είναι ο καθρέφτης του συνόλου των πολιτών», συμπληρώνοντας πως «Εάν αυτό που βλέπουμε δεν μας αρέσει, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε». Τέλος, παραθέτοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής με δράσεις που αφορούν τις υποδομές, την τοπική οικονομία, και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής , ολοκλήρωσε την ομιλία του παρουσιάζοντας τα άτομα που θα εργαστούν για αυτό το σκοπό και απαρτίζουν «το ψηφοδέλτιο της νίκης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Κλείνοντας, χαιρέτησε την παρουσία και τη στήριξη του πρώην Δημάρχου Δοξάτου κ. Νίκου Παπαδόπουλου.




Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μην τον υποστήριζε ο πρώην Δήμαρχος και πρωταθλητής του τίποτε, Νίκος Παπαδόπουλος, που πήγε το Δήμο 50 χρόνια πίσω.
Ο τελευταίος που υποστηρίχθηκε από τον πρώην δήμαρχο εξαφανίστηκε πολιτικά. Ας το δει αυτό ο Φώτης Καλογήρου και να κρατηθεί μακριά.

Ανώνυμος είπε...

Για μία ακόμη φορά φαίνεται πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είναι ο κ.Καλογήρου. Τόσα ξέρει για την ιστορία του δήμου και πώς είχαν τα πράγματα πριν θυμηθεί το χωριό του και βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, τόσα λέει! Ας μάθει πρώτα καμία πρόταση απ' τις ομιλίες του απ' έξω και ας μιλήσει από την καρδιά του γιατί βαρέθηκα να τον βλέπω να διαβάζει από μέσα απ' τα χαρτιά του ακόμη και το "ευχαριστώ πολύ" και μετά ας προσπαθήσει να κερδίσει ψήφους ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ τέως δημάρχους. Αλλά για να χαίρεται που τον στηρίζει ο κ.Παπαδόπουλος κι αν τον έχουν σαν πρότυπο όπως ανέφερε και ο κ.Κουτογλου στον Αγ.Αθανάσιο σημαίνει πως αν βγει τώρα η παράταξη του κ.Καλογήρου η πιθανότερη εξέλιξη του δήμου είναι να καταχρεωθεί, ίσως και χειρότερα, όπως τον άφησε δηλαδή ο κ.Παπαδόπουλος στην παρούσα δημοτική αρχή!