.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ίδρυση νέων ΚΕΠ

Ίδρυση νέων ΚΕΠ
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Υφυπουργός Υγείας Διατροφής & Άθλησης κ. Χρήστος Αηδόνης στα πλαίσια του νέου θεσμού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ¨δεύτερης γενιάς¨ ως Επιχειρηματικών, που θα λειτουργούν μαζί με τα υφιστάμενα, ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης, λόγω του περιορισμένου αριθμού αυτών, απέστειλε προς την κα Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σχετικό Υπόμνημα, με το οποίο ζητά από την κα Θ. Τζάκρη την έγκριση δημιουργίας και λειτουργίας στο υφιστάμενο ΚΕΠ της Νομαρχίας.

Ο κ. Αηδόνης στο υπόμνημά του εξαίρει και συγχαίρει την κα Τζάκρη για την πρωτοβουλία της αυτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, ο κ. Αηδόνης, ότι η υπηρεσία «μιας στάσης», με άμεση διεκπεραίωση του συνόλου των διαδικασιών για την σύσταση μιας εταιρείας, όπως θεσμοθετείται με τα νέα ΚΕΠ θα προσφέρει ουσιαστικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες στο κόσμο του επιχειρείν και της ανάπτυξης της χώρας.

Διευκολύνεται ουσιαστικά η επενδυτική δραστηριότητα και τερματίζεται η ατέρμονη γραφειοκρατία και επιτέλους υλοποιείται μια πάγια και διαχρονική απαίτηση όλων των επαγγελματιών.

Ο κ. Αηδόνης καλεί την κα Υφυπουργό, λόγω των μεγάλων αρνητικών δεικτών που παρουσιάζει ο Νομός μας στις επενδύσεις και την απασχόληση, για την άμεση ίδρυση και λειτουργία της νέας θεσμικής δομής των Επενδυτικών ΚΕΠ στο Νομό μας.

Από το γραφείο Τύπου

Υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: