.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ-STREET VOLLEY- ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

Όταν όλα δυσκολεύουν, ο Δοξατινός ξέρει να βρίσκει την λύση και να κάνει την μέρα του πιο δημιουργική.
Ο Έλληνας, και ιδιαίτερα ο Δοξατινός, κρύβει μια τρέλα μέσα του που μερικοί την παρεξηγούν.
Ο δήμος αποφάσισε να βάλει κόκκινες κορδέλες στον πεζόδρομο για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα οι τουρίστες (αν υπάρχουν φυσικά στα μέρη μας..) διότι είναι σα να τους λέμε εκτελούνται δημόσια έργα(ή έγινε έκρηξη και μας απέκλεισε η Αντιτρομοκρατική!).
Αλλά ο Δοξατινός που πλέον δεν έχει λεφτά για να βάλει τον "μαύρο χρυσό" στο αμάξι και να πάει στην θάλασσα ή απλά φοβάται τις τσούχτρες και τα κύματα γιατί του θυμίζουν την ζωή του χωρίς τα όνειρα για το μέλλον, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις κόκκινες κορδέλες που του παρέχει ο δήμος παίζοντας street volley!
Αχ και να μας έβλεπε η Μέρκελ και η επιτροπή του Δ.Ν.Τ. θα τραβούσαν τα μαλλιά τους! Θα μας έβαζαν κι άλλα μέτρα για να μας κάνουν να μην βγαίνουμε από τα σπίτια μας και η μόνη διασκέδαση να είναι η Τ.V. και το internet, αν δεν μας το κόψουν κι αυτό...
Αν το καλοσκεφτείς, οι μόνοι που έχουν επηρεαστεί από την κρίση είναι η αστική τάξη, γιατί πολύ απλά οι πλούσιοι θα γίνουν πάμπλουτοι και οι φτωχοί φτωχοί ήταν και πριν από την κρίση.
Αλλά ο μικρομεσαίος δεν θα αντέξει άλλο, αλλά δεν θα αντιδράσει κιόλας, μην τρελαθούμε!
Θα κάτσει ήσυχα- ήσυχα και θα αναρωτιέται στα καφενεία στις εκλογές του Νοεμβρίου τι να ψηφίσω - μπλε ή πράσινο κόμμα; - και θα αρχίσουν οι καυγάδες και πάλι από την αρχή ώσπου να βγει αυτός που θα τάξει τα περισσότερα, και φυσικά, θα κάνει τα ακριβώς αντίθετα!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΓΚΟΥΛΗ
ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: