.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

10 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Μεταφέρω από την ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου www.doxato.gr:



Περίληψη Ανακοίνωσης για το Πρόγραμμα της Μερικής Απασχόλησης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
Τόπος ΚΥΡΓΙΑ Ημ/νία 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Αριθμ. Πρωτ. : 12992

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης χρονικής διάρκειας μέχρι 18 μήνες και εβδομαδιαίας απασχόλησης 20 ωρών.





Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
ύστερα από την υπ' αριθ. 1/2009/30-07-2009 απόφαση της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 5 του Νόμου 3250/2004, όπως συμπληρώθηκε με το Ν. 3536/2007, και το από 37671/23-10-2009 εγκριτικό έγγραφο του Α.Σ.Ε.Π. α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης συνολικού αριθμού ΔΕΚΑ (10) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3250/2004. Οι ως άνω ΔΕΚΑ(10) θέσεις μερικής απασχόλησης κατανέμονται στους κατωτέρω τομείς κοινωνικών υπηρεσιών ως ακολούθως :
Α/Α Υπηρεσίες Κοινωνικού Χαρακτήρα (*) Θέσεις Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης(σε μήνες)
1 Πολιτική Προστασία 2 ΥΕ Φυλάκων 18

2 Πολιτική Προστασία 3 ΥΕ Εργάτες 18

3 Ενημέρωση & Πληροφόρηση Πολιτών 1 ΠΕ Διοικητικός 18

4 Ενημέρωση & Πληροφόρηση Πολιτών 2 ΤΕ Διοικητικός 18

5 ΚΑΠΗ 2 ΥΕ Καθαρίστρια 18



(*) Για την περίπτωση πρόσληψης προσωπικού σε θέσεις που δεν έχουν αμιγώς κοινωνικό χαρακτήρα και μέχρι 10% των θέσεων (άρθρο 3 παρ. 2 Ν. 3250/2004)και εφόσον έχουν προβλεφθεί από το εγκριθέν επιχειρησιακό σχέδιο.

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1.- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 2.- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.3.- Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία),με την επιφύλαξη της εξαίρεσης των υποψηφίων για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή ότι τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν υποβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
( Να αναγραφούν τα ειδικά τυπικά και πρόσθετα προσόντα των προκηρυσσομένων ειδικοτήτων, όπως αυτά ορίζονται από τα Π.Δ 50/2001, 347/2003 και 44/2005)

Ενημέρωση και πληροφόρηση πολιτών /ΠΕ Διοικητικό (1) μία θέση Πτυχίο ή δίπλωμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών ή Βαλκανικών Σπουδών ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημοσίων Θεσμών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών (από Μάιο 2008 μετονομάστηκε σε Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (πρώην Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών) με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατευθύνσεις :α)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών και Διακυβέρνησης είτε β) Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής ή Διοίκησης Τεχνολογιών ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων και Διοίκησης ή Ιστορίας –Αρχαιολογίας-Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνιολογίας ή Κοινωνικής Διοίκησης ή Κοινωνικής Πολιτικής ή Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (εντός του 2002 μετονομάστηκε σε Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας) ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας ή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής ή Μεσογειακών Σπουδών με κατευθύνσεις α)Γλωσσολογίας Νοτιοανατολικής Μεσογείου και β)Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών ή Πολιτικής Επιστήμης ή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ή Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας ή Πολιτικών Επιστημών ή Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών ή Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ή Πολιτικών Θεσμών και Διεθνών Σχέσεων (από το 2006 μετονομάστηκε σε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνών Σχέσεων).

Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
α) επεξεργασίας κειμένων
β) υπολογιστικών φύλλων
γ) υπηρεσιών διαδικτύου




Ενημέρωση
και πληροφόρηση πολιτών /ΤΕ Διοικητικό





(2) δύο θέσεις
Πτυχίο ή δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας ή Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων ή Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ή Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεων ή Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Διοίκησης Παραγωγικών Μονάδων ή Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ή βιβλιοθηκονομίας ή Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης ή Διοικητικής Τεχνολογίας ή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ή Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο ή Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Τεχνολογίας και Οργάνωσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ή Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ή Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία ή Διαχείρισης Πληροφοριών ή Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης
Τ.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Π.Σ.Ε. (Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή το ομώνυμο πτυχίο Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.

Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
α) επεξεργασίας κειμένων
β) υπολογιστικών φύλλων
γ) υπηρεσιών διαδικτύου





ΚΑΠΗ /ΥΕ Καθαρίστριες





(2) δύο θέσεις





Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα σύμφωνά με την παρ. 2 άρθρο 5 του Ν. 2527/1997






Πολιτική Προστασία / ΥΕ Εργάτες





(3) τρεις θέσεις





Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα σύμφωνά με την παρ. 2 άρθρο 5 του Ν. 2527/1997






Πολιτική Προστασία / ΥΕ Φυλακών





(2) δύο θέσεις





Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατωτέρας τεχνικής σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριος τίτλος εργαστηρίων ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000


Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Η επιλογή των υποψηφίων για μερική απασχόληση, θα γίνει με την κατανομή τους στις επόμενες κοινωνικές ομάδες :Α΄. Άνεργοι άνω των 30 ετών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., σε ποσοστό πρόσληψης 30%.Β΄. Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. που βρίσκονται στην τελευταία πενταετία πριν από τη συνταξιοδότησή τους, (πλήρη ή μειωμένη), σε ποσοστό πρόσληψης 20%.Γ΄. Άνεργοι μέχρι 30 ετών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., σε ποσοστό πρόσληψης 20%.Δ΄. Μητέρες ανηλίκων τέκνων, σε ποσοστό πρόσληψης 10%.Ε΄. Άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, σε ποσοστό πρόσληψης 10%.ΣΤ΄. Πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων, καθώς και γονείς οικογενειών με τρία παιδιά και τέκνα αυτών (ισχύει για έναν από τους γονείς ή ένα από τα τέκνα τους), σε ποσοστό πρόσληψης 10% (άρθρο 1 παρ. 3 Ν.3454/2006). Όσοι εκ των υποψηφίων δεν εντάσσονται σε καμία εκ των ανωτέρω κοινωνικών ομάδων, αποκλείονται από την διαδικασία αξιολόγησης. Βάσει των ανωτέρω ποσοστών οι 10 θέσεις θα καλυφθούν από τις έξι (6) κοινωνικές ομάδες ως ακολούθως : Από την Α΄ κοινωνική ομάδα 3 θέσεις.Από την Β΄ κοινωνική ομάδα 2 θέσεις.Από την Γ΄ κοινωνική ομάδα 2 θέσεις.Από την Δ΄ κοινωνική ομάδα 1 θέσεις.Από την Ε΄ κοινωνική ομάδα 1 θέσεις.Από την ΣΤ΄ κοινωνική ομάδα 1 θέσεις. Εάν δεν πληρωθούν οι θέσεις κάποιας κοινωνικής ομάδας, τότε οι θέσεις που αντιστοιχούν στην κοινωνική αυτή ομάδα, κατά την ανωτέρω κατανομή, μεταφέρονται στην αμέσως επόμενη. 2. Κριτήρια προτίμησης κατά τη διαδικασία πρόσληψης για τις ως άνω κοινωνικές ομάδες. α. Για όλες τις κοινωνικές ομάδες (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄) προτάσσονται οι υποψήφιοι που είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι της αντίστοιχης χωρικής αρμοδιότητας του φορέα πρόσληψης. β. Για τις Α΄, Β΄, και Γ΄ κοινωνικές ομάδες, ποσοστό 60% καλύπτεται από γυναίκες, εφόσον υπάρχει αντίστοιχος αριθμός σχετικών αιτήσεων. γ. Για όλες τις κοινωνικές ομάδες (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ , Ε΄ και ΣΤ΄), η εμπειρία σε προγράμματα και δράσεις υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα για χρόνο μεγαλύτερο του έτους και σε ποσοστό έως 50% του συνόλου αυτών που θα προσληφθούν, σε κάθε κοινωνική ομάδα. 3. Λοιπά κριτήρια επιλογής σε κάθε μία από τις κοινωνικές ομάδες. α. Για την Α΄ και Γ΄ ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη χρονική διάρκεια, που είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.β. Για την Β' ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι, με το μικρότερο χρόνο που υπολείπεται για τη συνταξιοδότησή τους. γ. Για την Δ΄ ομάδα προτιμώνται μητέρες με τα περισσότερα τέκνα, περιλαμβανομένων και των ενηλίκων. δ. Για την Ε΄ ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με το μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας, το οποίο όμως θα επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προσλαμβάνονται. ε. Για την ΣΤ' ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με τα περισσότερα τέκνα, πάνω από το όριο των τριών τέκνων. Εάν οι θέσεις δεν καλύπτονται από τους δημότες και μόνιμους κατοίκους , συμπληρώνονται από τους λοιπούς υποψήφιους με τα ανωτέρω κριτήρια.
Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Δημαρχείο Κων/νου Καραμανλή αριθ.37 αρμόδια υπάλληλος κα Νουσδίλη Χρυσάνθη) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών τουλάχιστον, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της σχετικής περίληψης στον ημερήσιο τύπο ή της ανάρτησής της στο κατάστημα του φορέα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 28-10-2009 έως και 06-11-2009

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 Οι υποψήφιοι αρχικά υποβάλλουν μόνον αίτηση συμμετοχής, που υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/1986, στην οποία δηλώνουν την θέση ή τις θέσεις που ενδιαφέρονται να καλύψουν, καθώς και την κοινωνική ομάδα ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκουν.  Με την αίτηση υποβάλλεται και φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ • Η αίτηση υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 και συνεπώς η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.• Δεν λαμβάνονται υπόψη στοιχεία του υποψηφίου τα οποία αυτός παρέλειψε να δηλώσει στην αίτησή του.• Ο υποψήφιος που δηλώνει ανακριβή στοιχεία ή δεν αποδεικνύει τα κριτήρια και τις ιδιότητες που επικαλέστηκε στην αίτησή του και τα οποία υπολογίστηκαν για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται απ' αυτούς. • Δεν επιτρέπεται η υποβολή αίτησης για θέσεις διαφόρων κατηγοριών εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).• Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια ομάδα δεν επιτρέπεται να απασχοληθούν στον ίδιο φορέα περισσότερα του ενός άτομα της ίδιας οικογένειας είτε πρόκειται περί γονέων είτε περί τέκνων. • Νέα σύμβαση με απασχολούμενο σε προηγούμενο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, επιτρέπεται να καταρτισθεί, μετά την πάροδο τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, από τη λήξη της προηγούμενης σύμβασης. Ε΄ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Οι πίνακες κατάταξης θα καταρτισθούν από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή ανά κοινωνική ομάδα και θα αναρτηθούν στο κατάστημα του οικείου φορέα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: