.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΥΡΙΑΤΖΑΚΗ.





Από την Καθαρά Δευτέρα, οπότε και βρεθήκαμε με τον πρόεδρο των "Φιλίππων" Στάθη Κυριατζάκη στο χώρο του ιπποδρόμου Δοξάτου, μέχρι και πριν από λίγο, ο Στάθης με κάλεσε πάνω από 10(!) φορές στο τηλέφωνο και μου ζητάει συνεχώς να αναρτήσω το κάλεσμα το δικό του, αλλά και όλης της ομάδας προς τον φίλαθλο κόσμο του Δοξάτου.

Το μήνυμα είναι ένα και σαφέστατο:

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ!!



Ο πρόεδρος καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου, στο γήπεδο Κραχτίδη στη Δράμα, απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας "Α.Ε. Αμπελοκήπων", ώστε τα "λιοντάρια" του κ. Ταβλαρίδη να φτάσουν στη νίκη και να μπουν στην διαδικασία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος με το ηθικό ανεβασμένο στα ύψη!

Αυτή τη στιγμή, οι "Φίλιπποι" βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από τους Αμπελόκηπους και 2 βαθμούς πίσω από το Καλαμπάκι, και το Σάββατο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσει το "μίνι" πρωτάθλημα μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων της κανονικής διάρκειας, οι οποίες θα "κουβαλάνε" και τους βαθμούς που συγκέντρωσαν. Όπως έγινε δηλαδή και πέρυσι.

Με ενδεχόμενη νίκη του Δοξάτου στο ντέρμπυ, η διαφορά από την κορυφή, στην χειρότερη περίπτωση(νίκη δηλαδή του Καλαμπακίου μέσα στα Κύργια) θα είναι 2 μόλις βαθμοί! Και με το Καλαμπάκι, όπως και με τις άλλες ομάδες φυσικά, θα αναμετρηθεί το Δοξάτο δύο φορές, εντός και εκτός έδρας. Και για όσους δεν το θυμούνται, οι "Φίλιπποι" φέτος νίκησαν 2 φορές το Καλαμπάκι(2-0 εντός και 1-0 εκτός), ενώ έχασαν από τους Αμπελόκηπους εντός έδρας με 4-2..

Δεν υπάρχουν σχόλια: