.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ 1-0 - 21 ΜΑΡ 2009 - 2η ΑΓΩΝ. 2ης ΦΑΣΗΣ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ




Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2009, στο γήπεδο Καλαμπακίου, το δραμινό ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω!!! Με το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα...





Θα πω μόνο πως οι "Φίλιπποι" βρέθηκαν σε όχι καλή μέρα, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σπουδαίες ευκαιρίες ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ το Καλαμπάκι, χωρίς και αυτό να παρουσιάσει θεαματικό ποδόσφαιρο, σίγουρα έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, και ειδικά προς το τέλος του αγώνα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο..
Από εκεί και πέρα, το Σάββατο το Καλαμπάκι έπρεπε να νικήσει με κάθε τρόπο!
Ο Σαββίδης "έπαιζε" ποδόσφαιρο με τους αγκώνες (χτύπησε δύο φορές τον Χαρετίδη και μία τον Χιωτάκη - ο Χαρετίδης έγινε αλλαγή εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε!), ο Ζουμπούλης Λαζαρίδης με το στόμα, αφού συνεχώς διαμαρτυρόταν στον διαιτητή - σε κάθε μαρκάρισμα που έκαναν οι πάικτες του Δοξάτου ζητούσε επίμονα από τον διαιτητή να δείξει κίτρινη κάρτα), ενώ ο Καπετανκωνσταντής μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιζε!! Περισσότερο τον πρωταγωνιστή στην ταινία "Καράτε Κιντ" θύμιζε.. Ο δε Κουσίδης, με το μαρκάρισμα στον Φιλίππου(από πίσω και με τα δύο πόδια) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μπορεί άνετα να διεκδικήσει το χρυσό(!) στο τάε κβο ντο!!!
Και σε όλα αυτά, ο διαιτητής Κύζας(που έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω το πόσο καλός είναι από τους ποδοσφαιροπατέρες της Δράμας) το μόνο που έκανε ήταν να "κιτρινίσει" με μεγάλη ευκολία όλη(!) την άμυνα του Δοξάτου νωρίς-νωρίς.. Βέβαια, κίτρινες κάρτες έδειξε και σε ποδοσφαιριστές του Καλαμπακίου..Αλλά με τίποτε δεν θα έδειχνε δεύτερη κίτρινη - κόκκινη σε οποιοδήποτε παίκτη του Καλαμπακίου!
Χθες το βράδυ μου είπε ποδοσφαιριστής του Δοξάτου πως όταν πήγαν στα αποδυτήρια του Καλαμπάκιου, πριν την έναρξη του αγώνα, δεν τους μίλησε κανένας ποδοσφαιριστής του Καλαμπακίου! Είχαν τέτοια εντολή από την Διοίκηση! Και κατά την διάρκεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Καλαμπακίου συνεχώς έβριζαν τους ποδοσφαιριστές του Δοξάτου! Αυτό που είδα εγώ προσωπικά ήταν τον τερματοφύλακα του Καλαμπακίου, μετά το τέλος του αγώνα, να περπατάει κανα-δυό μέτρα πίσω από τον Φιλίππου, ο Σπύρος να βαδίζει ατάραχος προς τα αποδυτήρια και ο Σαββίδης κάτι να του λέει σε έντονο ύφος και κάποιος κύριος με αθλητικό μπουφάν (που από το Δοξάτο δεν ήταν σίγουρα..) να προσπαθεί να τον απομακρύνει από τον Σπύρο.. Φυσικά και δεν μπορούσα να ακούσω τί του έλεγε, αλλά προφανώς δεν του ζητούσε αυτόγραφο!!
Στην αθλητική εκπομπή του Star Δράμας, την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009, ο πρόεδρος των "Φιλίππων" Στάθης Κυριατζάκης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση ανέφερε όλα τα παραπάνω(και ακόμη περισσότερα..), ενώ ανέφερε πως δέχθηκε επίθεση από κάποιο άτομο στα αποδυτήρια του Καλαμπακίου!
Στην κερκίδα τώρα, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο Σαββίδης χτύπησε με τον αγκώνα ποδοσφαιριστή του Δοξάτου, κάποιοι οπαδοί του Δοξάτου τον έβρισαν, αυτός γύρισε προς το μέρος τους και τους έφτυσε(!), φυσικά ο διαιτητής του αγώνα και ο βοηθός του που ήταν από εκείνη την πλευρά του γηπέδου δεν είδαν τίποτε, ένας ευτραφής "κύριος" με μούσια μάλωσε τους περίπου 15 Δοξατινούς που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο της κερκίδας και είχαν βρίσει τον Σαββίδη, οι φίλαθλοι των "Φιλίππων" δεν αντέδρασαν, αφού πήγαν, με τις γυναίκες και τα παιδιά τους να δουν ποδόσφαιρο και όχι να παίξουν μποξ, αλλά αμέσως μετά, σε άλλο σημείο της κερκίδας, οπαδοί του Καλαμπακίου επιτέθηκαν σε 2(!) φιλάθλους του Δοξάτου!! Για αρκετά λεπτά, είχαμε συμπλοκές στο συγκεκριμένο σημείο της κερκίδας, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί, ευτυχώς ελαφρά, και μία γυναίκα, φίλαθλος του Δοξάτου!
Και έμεινα με την απορία: Αν το συρτό σουτ που επιχείρησε, προς το τέλος του αγώνα ο Κώστας Νότας και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, κατέληγε στα δίχτυα, τί θα γινόταν;

Για το Καλαμπάκι αγωνίστηκαν οι: ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΚΟΥΣΙΔΗΣ-ΚΑΠΕΤΑΝΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΤΟΡΝΙΚΙΔΗΣ-ΚΑΡΙΝΟΓΛΟΥ-ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ-ΚΟΥΜΠΡΟΓΛΟΥ-ΞΕΝΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡ.(80' ΝΤΙΝΑΣ)-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ(60'ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ)-ΜΥΓΑΣ(85' ΣΕΡΕΤΗΣ).

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: ΠΑΥΛΟΥ-ΧΙΩΤΑΚΗΣ(70' Λ.ΤΡ. ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ)-ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗΣ-ΠΕΤΡΑΣ-ΧΑΡΕΤΙΔΗΣ(46' Λ.ΤΡ. ΜΟΣΧΟΣ)-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΖΑΧΑΡΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ(65'ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ)-ΝΟΤΑΣ.

Τα άλλα αποτελέσματα:

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 2-2
Ν. ΑΜΙΣΟΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: 2-1

Βαθμολογία

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 56
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 54
3. ΔΟΞΑΤΟ 49
4. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 42
5. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 35
6. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 29

Οι φωτογραφίες είναι από την πολύ καλή αθλητική ιστοσελίδα www.dramagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: