.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ: 3-6 - 14 ΦΕΒ 2009 - 20η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009, την Ημέρα των Ερωτευμένων, οι "Φίλιπποι" έδειξαν πως ήταν επηρεασμένοι από τον Άγιο Βαλεντίνο και έκαναν απλόχερα "δώρα αγάπης" προς την συμπαθέστατη ομάδα του "Καστρινού", ευτυχώς μόνο κατά το 1ο ημίχρονο του αγώνα.



Στο γήπεδο των Σιταγρών(ένα πολύ όμορφο γήπεδο, που όταν τελειώσουν οι εργασίες, πιστεύω πως θα είναι ένα από τα καλύτερα του Νομού μας), έκανε πολύ κρύο το απόγευμα του Σαββάτου.

 Μόλις τρεις άνθρωποι ήμασταν στην κερκίδα στην αρχή του παιχνιδιού! Όλοι οι υπόλοιποι θεατές του αγώνα παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσα από τη ζεστασιά των αυτοκινήτων τους, αλλά η εξέλιξη του αγώνα έκανε αρκετούς να έρθουν στην εξέδρα αψηφώντας το κρύο.

Η λήξη του 1ου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0! Όπως είχε γίνει και στον αγώνα με τον "Ακρίτα" της Ν. Κρώμνης πριν από 2 αγωνιστικές, μέσα στο Δοξάτο τότε.. Οι "Φίλιπποι" ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Παύλου κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Χιωτάκη, αριστερό μπακ τον Λαζαρίδη(!), Πετρά και Μόσχο στο κέντρο της άμυνας, τον Σιαματά "εξάρι", λίγο πιο μπροστά στον χώρο του κέντρου τον Ζάχαρη, αριστερό μεσοεπιθετικό τον Αποστολίδη, δεξιό μεσοεπιθετικό τον Κων/δη, και με τους Νότα και Τουλούπη επιθετικούς... Βέβαια, η διάταξη της ομάδας ήταν έτσι κατά προσέγγιση, αφού πολύ νωρίς ο "Καστρινός" προηγήθηκε, μόλις στο 12' με πλασέ του Ταξίδη, ενώ ήδη άλλες δύο φορές είχε γίνει απειλητικός.. Ο προπονητής του Δοξάτου "ανακάτευε" συνεχώς την "τράπουλα", προσπαθώντας να βρεί λύσεις.. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβαινε. Στο 17' ο Ταξίδης και πάλι σκόραρε, οι "Φίλιπποι" προσπάθησαν να αντιδράσουν, χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Νότα και τον Αποστολίδη για να πετύχουν κάποιο τέρμα, και ο Τριανταφυλλίδης των γηπεδούχων στο 30' έβαλε μια γκολάρα, που προκάλεσε το αυθόρμητο χειροκρότημα όσων βρισκόταν στην κερκίδα(είχαμε γίνει καμμιά δεκαριά..).

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου ξέχασαν(ευτυχώς..) πως ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και έδειξαν από την αρχή πως δεν ήθελαν να φύγουν ηττημένοι από μια ομάδα που είχε μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα.. Και βέβαια, αυτός που έδωσε στους συμπαίκτες του να καταλάβουν πως οι "Φίλιπποι" είναι η δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία και ο "Καστρινός" η τελευταία, ήταν ο Φιλίππου, που ξεκίνησε στο 2ο ημίχρονο στη θέση του Τουλούπη. Ο Σπύρος έκανε το απλό: Στο 50', πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του "Καστρινού", σήκωσε το κεφάλι και σούταρε. Έτσι απλά. Ο τερματοφύλακας του "Καστρινού", αν και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο 1ο ημίχρονο, ήταν πολύ κοντός!!! Και αν πάρει μερικούς πόντους ακόμη,(αφού είναι πολύ νεαρός..) ίσως να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Αλλά ήταν προφανές σε όλους όσους ήταν στο γήπεδο (εκτός από τους ποδοσφαιριστές του Δοξάτου κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου..) πως κάθε "σοβαρό" σουτ θα κατέληγε στα δίχτυα της εστίας του.. Στο 57' ο Σιαματάς με σουτ έκανε το 2-3, στο 65' ο Σπύρος και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά, πέτυχε γκολ και έκανε το 3-3, τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Φιλίππου με σουτ σκοράρε και γίνεται το 3-4, στο 80' ο Ουζούνογλου από κοντά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-5, και ο Σιαματάς με όμορφη κεφαλιά - "ψαράκι" έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ως καλός ζαχαροπλάστης που είναι, σημείωνοντας το 3-6, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα...

Αυτό που πρέπει να σημείωσω είναι πως ο διαιτητής προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Δοξάτου(προπονητών, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων - ευτυχώς δηλαδή που δεν είχαμε κάποια κόκκινη κάρτα..) σε έναν αγώνα με 9 γκολ, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, σε έναν αγώνα μετάξυ δύο ομάδων που φημίζονται, αν μη τί άλλο, για το καθαρό και τεχνικό παιχνίδι που κάνουν... Χαρακτηριστικό είναι πως ο διαιτητής άκουγε τις "διαμαρτυρίες"(για να το πω κομψά..) των λιγοστών φιλάθλων του Δοξάτου ακόμη και μετά το 3-6...

Για τον "Καστρινό" αγωνίστηκαν οι: ΤΟΤΚΑΣ - ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ - ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ Ι. - ΜΠΑΤΖΙΟΣ - ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ(ΚΥΣΣΙΔΗΣ Α.) - ΤΣΟΧΑΤΑΡΙΔΗΣ(75' ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ) - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - ΤΣΙΛΙΚΙΔΗΣ - ΤΑΞΙΔΗΣ - ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ Κ. - ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : ΠΑΥΛΟΥ - ΧΙΩΤΑΚΗΣ - ΚΩΝ/ΔΗΣ - ΠΕΤΡΑΣ - ΜΟΣΧΟΣ - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ(70' ΧΑΡΕΤΙΔΗΣ) - ΣΙΑΜΑΤΑΣ - ΖΑΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ(61' ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ) - ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ(46' ΦΙΛΙΠΠΟΥ) - ΝΟΤΑΣ.

Τα άλλα αποτελέσματα:

ΚΥΡΓΙΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: 6-1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 1-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-Ν. ΚΡΩΜΝΗ: 2-1
Ν. ΑΜΙΣΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 0-4

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 46
2. ΔΟΞΑΤΟ 42
3. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 41*
4. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 35*
5. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 31
6. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 25
7. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 25
8. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 23**
9. ΚΥΡΓΙΑ 23
10. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 21
11. Ν. ΚΡΩΜΝΗ 18
12. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1

*Καλαμπάκι και Ν. Αμισός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
** Το Κ. Νευροκόπι έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: