.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 1-0 - 29 ΝΟΕ 2008 - 12 αγων. Α-1 Ε.Π.Σ.Δράμας

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους "Φιλίππους", αυτή τη φορά μέσα στο Κ. Νευροκόπι.





Δεν μπόρεσα να παω στο παιχνίδι, αλλά από ό, τι άκουσα και είδα στην εκπομπή της Δευτέρας στο Star Δράμας, δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα... Το αξιοσημείωτο αυτού του αγώνα είναι πως το Νευροκόπι κατέβηκε να αγωνιστεί χωρίς προπονητή, και τη σύνθεση την έκαναν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Δ.Σ. ! Απ΄ ό, τι διάβασα στα "Χρονικά" της Δράμας, φάσεις επικίνδυνες δημιουργήθηκαν μόνο μπροστά στην εστία του Δοξάτου! Τέλος πάντων, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν ήμουν εκεί..Απλά να πω για το γκολ που μπήκε στο 87' και έκρινε τη συνάντηση, όπως το είδα στην τηλεόραση, πως έγινε ένα λάθος στο χώρο του κέντρου, βγήκαν γρήγορα οι επιθετικοί του Νευροκοπίου στην αντεπίθεση, ο Βογιατζής έκανε έξοδο αλλά δεν πρόλαβε τον Καρατζιά και αυτός από πλάγια θέση και από αρκετά κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.. Να σημειώσω πως ο Καρατζιάς είναι δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας, με 10 γκολ, πίσω από τον Πολυχρονίδη της Ν. Αμισού που έχει πετύχει 11..

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Βογιατζής, Χιωτάκης, Χριστοφυλλάκης, Πετράς, Μόσχος, Λαζαρίδης, Κων/νίδης(75' Αποστολίδης), Ζάχαρης(77' Σιαματάς), Τουλούπης(61' Νότας), Φιλίππου, Χαρετίδης.

Για το Νευροκόπι αγωνίστηκαν οι: Ταγκαλίδης, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Αντ.(83' Μαυροσαββίδης), Κατιρτζίδης, Τομπουλίδης, Δέτσιος, Ηλιάδης, Παπάζης(90' Ξενίδης), Κιοσέογλου(52' Σπυρίδης), Καρατζιάς, Βασιλειάδης Μ.

Τα άλλα αποτελέσματα θα τα βρείτε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση.

Η βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 32
2. ΔΟΞΑΤΟ 27
3. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 26
4. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 20
5. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 20
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 15
7. ΚΥΡΓΙΑ 15
8. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 14
9. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 12
10. Ν. ΚΡΩΜΝΗ 11
11. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 9
12. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: