.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Ν. ΑΜΙΣΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ: 3-5 !!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ.. 16 ΝΟΕ 2008 10η αγων Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ.

Μεγάλη νίκη για τους "Φιλίππους" μέσα στην δύσκολη έδρα της Ν. Αμισού.. Κι όταν λέω "δύσκολη", μη φαντάζεστε πολλά πράγματα.. Υπήρχαν στην κερκίδα κάποιοι φίλοι(γύρω στους 20..) της Ν. Αμισού που τα έβαζαν με τον προπονητή του Δοξάτου, με τον διατητή, με τον αρχιδιαιτητή, αλλά μέχρι εκεί..





Ούτε έβριζαν άσχημα, ούτε πετούσαν τίποτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε ασχολούνταν με τους παίκτες του Δοξάτου, και, σπάνια, επιβράβευαν τις ενέργειες των δικών τους παικτών.. Μιλάω πάντα για τον χώρο της κερκίδας, εκεί που βρισκόμουν κι εγώ. Δεν ξέρω τι γινόταν κάτω, στα κάγκελα, που και εκεί υπήρχαν φίλοι της Ν. Αμισού, αλλά πιστεύω πως αν γινόταν κάτι άσχημο, θα υπήρχε αντίδραση από τους φίλους του Δοξάτου, που υπήρχαν στα κάγκελα και ήταν αρκετοί..

Αυτά περί έδρας, γιατί το διαβάζω συνέχεια σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, " η δύσκολη έδρα κλπ..", και πιθανώς κάποιοι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να φοβούνται να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στο γήπεδο.. 

Οι εποχές που αρκετοί, επειδή "έτρωγαν παντόφλα" από τη γυναίκα τους πήγαιναν στο γήπεδο για να εκτονωθούν και να αποδείξουν ότι είναι "άντρες" πέρασαν..Ελπίζω, ανεπιστρεπτί..

Στο 9' εξαιρετική πάσα του Σπύρου Φιλίππου(τί να γράψει κανείς για έναν ποδοσφαιριστή που πολλές φορές θυμίζει σπουδαίο παίκτη του σκακιού!)στον Νότα(κόμπρα!) που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έτσι απλά, με ένα όμορφο πλασέ.. 0-1 .

13' Φαόυλ του Πολυχρονίδη, ο Βογιατζής σε κόρνερ.

21' Τε-α-τετ του Αθανασιάδη, προλαβαίνει ο Πετράς.

25' Σουτ Λαμπάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, 1-1.

35' Πέναλτυ σε βάρος του Δοξάτου. Ο Πολυχρονίδης πήγε να βγάλει σέντρα, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Πετρά. Δύσκολη φάση. Πάντως ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά. Είδα τη φάση στη τηλεόραση πολλές φορές. η απόσταση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών ήταν πολύ κοντινή, αλλά και το χέρι του Νίκου φαινόταν προτεταμένο..Δεν μπορώ να πω αν ήταν ή όχι.. Το πέναλτυ εκτελει ο Πολυχρονίδης 2-1.

40' Ο Νίκος Πετράς παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αποστολίδη. Γκολάρα! 2-2 .

45' Εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής της Ν. Αμισού. Εκτελεστής: Αποστολίδης. Ο τερματοφύλακας φοβερή απόκρουση σε κόρνερ.

Β' ημίχρονο 

47' Γκολ μεγάλης δυσκολίας και ποδοσφαιρικής τέχνης από την "κόμπρα". Από πολύ πλάγια.. Ένα από τα γκολ που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα.. 2-3 .

53' Πέναλτυ ο Σιαματάς στον Πολυχρονίδη. Σωστή η απόφαση του διαιτητή κατά τη γνώμη μου. Ήταν πέναλτυ. Και έπρεπε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Σιαματά, αφού ήταν τελευταίος πάικτης και ο Πολυχρονίδης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Του έδειξε κίτρινη. Τα "σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη". Το εκτελεί ο Πολυχρονίδης και πάλι. 3-3 .

Μέχρι να επιτευχθεί το 4ο γκολ του Δοξάτου, η αλήθεια είναι πως η Ν. Αμισός πίεσε πολύ την άμυνα των φιλοξενούμενων. Αλλά σε 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε, ο Βογιατζής ήταν εκεί!

81' Γκολ Αποστολίδη(δείτε το στο βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης..) 3-4.

 88' Κεφαλιά Πετράς, που σηκώθηκε στα σύννεφα, και η μπάλα στα δίχτυα.. 3-5.


Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΧΑΡΕΤΙΔΗΣ(ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ)(68' Μπαρμπαγιάννης), ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ), ΣΙΑΜΑΤΑΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΠΕΤΡΑΣ(ΣΤΟΠΕΡ),ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ(ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ), ΖΑΧΑΡΗΣ (ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ), ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ(ΔΕΞΙΑ- ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)(73' Καρατζόγλου), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)(83' Χιωτάκης), ΦΙΛΙΠΠΟΥ(ΦΟΡ), ΝΟΤΑΣ(ΦΟΡ).

Όλοι τους ήταν λιοντάρια! Αλλά δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά στον Αποστολίδη, που με αρκετή δουλειά βέβαια ακόμη, πιστεύω πως είναι ικανός για σπουδαία πράγματα.... Με μια λέξη: Μπαλαδόφατσα! θετικό γεγονός φυσικά και η επιστροφή του Χρήστου Μπαρμπαγιάννη. Ευχάριστο "πονοκέφαλο" θα έχει ο κ. Ταβλαρίδης πλέον και με τον Χρήστο στη διάθεσή του..


ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ! (δείτε το σχετικό βινεάκι..) ΚΛΕΑΝΘΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!

Για τη Ν. Αμισό αγωνίστηκαν οι: ΓΑΖΑΝΗΣ, ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ(52' ΒΑΛΙΚΙΔΗΣ),ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ, Ν. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(83' ΤΕΞΙΖΟΓΛΟΥ), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΑΛ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ(65' ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ), ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ.

Δυό λόγια για τη Ν. Αμισό: Με διαφορά, η καλύτερη ομάδα, από το κέντρο και μπροστά, που αντιμετώπισε μέχρι τώρα το Δοξάτο. Αν βελτιωθεί η άμυνά της και δεν έχουν προβλήματα με κάρτες, τραυματισμούς κλπ.. πιστεύω πως θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα..

Τα άλλα αποτελεσματα:

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ : 1-0
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ : 7-3
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ : 0-3
ΚΥΡΓΙΑ-Ν. ΚΡΩΜΝΗ: 0-2
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: 1-3

Βαθμολογία

1. ΔΟΞΑΤΟ 27
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 26
3. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 20
4. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 17
5. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 14
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 12
7. ΚΥΡΓΙΑ 12
8. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 11
9. Ν. ΚΡΩΜΝΗ 11
10.Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 9
11.ΠΛΑΤΑΝΙΑ 6
12. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: