.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

www.doxato.gr - Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου

Πριν από λίγο επισκέφθηκα την ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου.. Με δυο λόγια: Πάρα πολύ καλή! Επιτέλους, υπάρχουμε σαν Δήμος και στο Διαδίκτυο! Αξίζει να την επισκεφθείτε! Και είμαι βέβαιος πως με την αγάπη του κόσμου θα γίνει ακόμη πιο πλούσια σε ύλη και ενδιαφέρουσα. Μπράβο στους υπεύθυνους του site! παρακάτω είναι το εισαγωγικό σημείωμα της ιστοσελίδας.

Καλωσόρισμα στην διαδικτυακή πύλη
Σας καλωσορίζουμε στη Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Δοξάτου, του Νομού Δράμας και σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση.

Στη νέα εποχή της επικοινωνίας και του Διαδικτύου, ο Δήμος Δοξάτου δηλώνει δυναμικά την παρουσία του στον κυβερνοχώρο, για να παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα πληροφόρησης και ανταλλαγής πληροφοριών σχετικά με θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης του Δήμου.





Στις σελίδες μας μπορείτε να περιηγηθείτε για να γνωρίσετε τις ομορφιές, την ιστορία, και τα αξιοθέατα του τόπου, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και την πορεία του Δήμου Δοξάτου.

Ευελπιστούμε ότι μέσω της Διαδικτυακής Πύλης, οι Δημότες και οι επισκέπτες θα έρθουν πιο κοντά στο Δήμο μας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της άμεσης επικοινωνίας , συμμετέχοντας ενεργά και ισότιμα στα τοπικά δρώμενα .

Η προσπάθεια μας να τεθεί η τεχνολογία στην υπηρεσία του Δημότη και ταυτόχρονα ο Δημότης στο κέντρο των εξελίξεων και των δράσεων του Δήμου, επιτυγχάνετε με τη δημιουργία της νέας αυτής Πύλης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τηλεφωνησα στον δήμο Δοξατου και ζήτησα ένα κοντεινερ για να πετάξω κάποια παλιά αντικείμενα-έπιπλα. Φυσικά τους είπα ότι θα πληρώσω για αυτή την υπηρεσία. Με είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία και ότι αν θέλω να τα πάω στους Ταξιαρχες. Το πώς βέβαια δεν με είπε. Η αμέσως επόμενη λύση που με έδωσε ήταν να τα βάλω φωτιά. Όταν ρώτησα για κάποια ιδιωτική εταιρεία η απάντηση ήταν αρνητική. Γι αυτό το λόγο έχουν γεμίσει χωματερές όπου βολεύει τον καθένα. Το φταίξιμο είναι του Δημάρχου και των δημοσίων υπαλλήλων που δεν τους ενδιαφέρει η ενημέρωση ούτε η αντιμετώπιση των προβλημάτων πάρα το να γεμίζει η τσέπη τους. Το μέλλον των νέων και των παιδιών; ποιος νοιάζεται γιαυτό. Εμείς να είμαστε καλά.

Karampatzides είπε...

Περνώντας από γέφυρα Λυδίας στον ποταμό υπάρχει κιόσκι και ψησταριές, αλλά η εγκατάλειψη είναι τόσο μεγάλη που προξενεί θλίψη. Βάλτε σας παρακαλώ ένα κάδο για πλαστικά, θέρισε λίγο τα χόρτα να ομορφαίνει το μέρος. πριν 2-3χρονια είχαν κατασκήνωσαν παιδιά εκεί. Μέχρι και μπάνιο στο ποτάμι μπορούν να κάνουν οι κατασκήνωτες και αν πιάσετε κανέναν από αυτούς τους βρωμιάριδες που πετούν τα σκουπίδια στον εκεί περιβάλλοντα χώρο να τον περιποίηθει αναλογως

nikos είπε...

Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον άνθρωπο που ανέλαβε να βρει την εταιρεία για την επισκευή του οδοστρώματος στα δύο κομμάτια δρόμου πρώτο απο Άγιο Αθανάσιο προς εργατικές και δεύτερο από Καλαμπάκι σε Νεροφρακτη .. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πήγε κάποιος του δήμου για να δει το αποτέλεσμα του έργου.. Και τα δύο καινούργια κομμάτια είναι τραγικά χειρότερα από αυτά που προϋπήρχαν..
.Τιποτα άλλο απλά λυπάμαι..