.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ: 2-1 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 9 ΑΥΓ 2008

Το Σάββατο 9 Αυγ 2008 οι "Φίλιπποι" έχασαν με 2-1 από τους Αμπελόκηπους εκτός έδρας. Ο αγώνας είχε φιλικό χαρακτήρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α-1.






Το γκολ για το Δοξάτο πέτυχε ο Ηλίας Κων/δης("Μπορμπόκης"). Και σε αυτόν τον αγώνα δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς.. Το "κόβω" το παρόν να δίνω μόνο στο SUPER CUP με την Πετρούσα και να μην μπορέσω να δω κανένα άλλο φιλικό. Αν και εδώ που τα λέμε, το SUPER CUP φέτος μόνο φιλικό δεν θα είναι, έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και είμαι βέβαιος πως οι Πετρουσιώτες θα "λυσσάξουν" για να το πάρουν αφού πιστεύουν πως άδικα έχασαν το Κύπελλο από το Δοξάτο, άσε που θα μετρήσει πολύ, στην ψυχολογία της ομάδας, ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου εν όψει Δ΄Εθνικής.

 Αλλά και οι Δοξατινοί δεν θα κάτσουν με "σταυρωμένα τα χέρια", αφού επίσης το θεωρώ βέβαιο πως θα θελήσουν να δείξουν πως και φέτος θα είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της Δράμας (άσχετα από την τελική θέση στη βαθμολογία - πολλά έφταιξαν για να βγει η ομάδα έβδομη και όλοι στο νομό το ήξεραν πως το Δοξάτο δεν είχε ομάδα για τόσο χαμηλά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: