.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!




Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2008 τελείωσε το ταξίδι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας για τους "Φιλίππους" Δοξάτου..





Ο αγώνας ξεκίνησε με τον "Κεραυνό" να έχει υπέρ του τον δυνατό αέρα και να πιέζει από το ξεκίνημα. Στο 6' κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ο Βογιατζής αποκρούει τη μπάλα.Στο 10' σουτ του Σπυρίδη ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, το 1-0 για τις Κρηνίδες με τον Κεφαλίδη, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παχατουρίδη και λανθασμένη απόκρουση του Βογιατζή(πήγε να μπλοκάρει την μπάλα και του έφυγε..). Στο 20' κεφαλιά του Χαρετίδη, χωρίς πρόβλημα έδιωξαν οι αμυντικοί του "Κεραυνού". Στο 33' σουτ του Τουλούπη αουτ. Κάπως έτσι έληξε το 1ο ημίχρονο, και οι περίπου 60 φίλαθλοι του Δοξάτου που βρέθηκαν στο γήπεδο πίστεψαν πως οι "Φίλιπποι" στο 2ο ημ. θα πετύχαιναν τη μεγάλη ανατροπή, αφού θα είχαν πλέον και τον αέρα.. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, αφού με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ο "Κεραυνός" ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 68΄με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, δημιουργήθηκε σύγχυση στην εστία του Βογιατζή και σχεδόν πάνω από την γραμμή πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί του Δοξάτου. Στο 63΄ο Κοντογιαννίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και δύο λεπτά αργότερα τα "κατάφερε" και με πολύ καλό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Πρέπει να ήταν μια από τις πιο άσχημες στιγμές στην καριέρα του Κοντογιαννίδη, που όπως έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του Κυπέλλου.. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα, οι ποδοσφαιριστές του κ. Ταβλαρίδη έδειξαν πως δεν πίστευαν πλέον στην ανατροπή, ενώ και οι οπαδοί του Δοξάτου "μούδιασαν" στην κερκίδα.. Δύο σουτ από τον Τουρφαντίδη και τον Ζάχαρη αντίστοιχα, ήταν οι μοναδικές στιγμές που ο τερματοφύλακας των Κρηνίδων ανησύχησε.. Διαιτητής ήταν ο Κων/δης Κ. με βοηθούς τους Θωμά Δ. και Βασίλα Α. από την Ξάνθη, που είχαν γενικά, μια μέτρια διαιτησία..(διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες των "Φιλίππων" για το φάουλ στο 12', από το οποίο προήλθε το 1ο γκολ, ενώ και στη φάση του 2ου γκολ, από την κερκίδα τουλάχιστον φάνηκε πως υπήρχαν δύο ποδοσφαιριστές των Κρηνίδων σε θέση οφσάιντ..) Να σημειώσω ακόμη την μικρή προσέλευση του κόσμου, ούτε από το Δοξάτο, αλλά ούτε και από τις Κρηνίδες τίμησαν τον αγώνα οι φίλαθλοι, ενώ και αυτοί που ήταν στο γήπεδο ήταν υποτονικοί.. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και το ακριβό εισιτήριο(10 ευρώ) αλλά και ότι ήταν εργάσιμη μέρα.. Πάντως ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Τάσος Χατζηλαζάρου έδωσε το παρόν στο γήπεδο, και αυτό είναι σίγουρα θετικό..

Για τους "Φιλίππους" αγωνίστηκαν οι:
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ(67' ΜΟΥΤΑΚΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΠΑΡΑΝΗΣ, ΤΟΥΡΦΑΝΤΙΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΗΣ, ΧΑΡΕΤΙΔΗΣ(76' ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ, ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ(73' ΚΩΝ/ΔΗΣ).

Για τον "Κεραυνό" αγωνίστηκαν οι:
ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ,ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(20' λόγω τρ. ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Ι.), ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΣΚΟΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΛ., ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΜΗΛΙΑΔΗΣ(50' ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ), ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ(ΜΟΥΤΙΔΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: