.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...

Το Σάββατο 24/11/2007 το Δοξάτο γνώρισε την ήττα στην Πλατανιά, προβληματίζοντας τους περίπου 70 οπαδούς των "Φιλίππων" που βρέθηκαν στο γήπεδο, όχι τόσο από την ήττα, που έτσι κι αλλιώς προήλθε από μια πολύ καλή ομάδα με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά από την γενικότερη εμφάνιση της ομάδας...





Σίγουρα ήταν σοβαρή απώλεια η έλλειψη του έμπειρου Πετρά από το κέντρο της άμυνας, αλλά το γεγονός αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απουσία συντονισμού στην άμυνα, την κακή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο, καθώς και την έλλειψη ψυχραιμίας στην επίθεση..

Για άλλη μια φορά, κορυφαίος των "Φιλίππων" ήταν ο τερματοφύλακας Τάσος Αναστασιάδης..

Στο 17' άνοιξε το σκορ του αγώνα με όμορφο γκολ του Ελευθεριάδη, μετά από τραγικά λάθη της άμυνας των "Φιλίππων"...

Στο 58' ο Παυλίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, και κάπου εκεί τελείωσε, ουσιαστικά, το παιχνίδι, αφού και στις ελάχιστες φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στην εστία του Καρύπη οι επιθετικοί του Δοξάτου αντέδρασαν βεβιασμένα, και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 83' με κοντινό σουτ του Μπερνεάνου.

3 Λεπτά νωρίτερα η Πλατανιά είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Θεοδωρίδη (μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστή των ¨Φιλίππων")..

Και βέβαια, η Πλατανιά θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά ο Αναστασιάδης, για ακόμη ένα Σάββατο, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα...

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Αναστασιάδης, Σιαματάς, Χιωτάκης(βρέθηκε σε κακή μέρα και αντικαταστάθηκε στο 25' από τον Αποστολίδη), Κοπαράνης, Ακριτίδης, Ζάχαρης(που από το 25' πέρασε αριστερό μπακ στη θέση του Χιωτάκη..)Μυστρίδης, Τουρφαντίδης, Χαρετίδης(75' Τσιαμούλης), Κατσιγιαννόπουλος, Τουλούπης(64' Μπερνεάνου).

Με τον "Άρη" Πλατανιάς αγωνίστηκαν οι: Καρίπης, Μάλλιος, Θεοδωρίδης, Σαμολαδάς, Παυλίδης, Κατσαβουνίδης, Πέτρο, Χατζηιωαννίδης, Δουλκέρογλου(68' Τελίδης), Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης(83' Τσιμπλίδης Ραφ.).

Τα άλλα αποτελέσματα:
Πετρούσα-Ν. Αμισός: 2-3
Καλαμπάκι-Νευροκόπι: 3-2
Καλλίφυτος-Καστρινός: 4-2
Κύργια-Αγ. Αθανάσιος: 1-2
Ακρίτας Ν. Κρ. - Ανακάλυψη: 0-3 α.α.

Βαθμολογία 12 Αγωνιστική

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ 29
2. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 26
3. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 24
4. ΔΟΞΑΤΟ 22
5. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 21
6. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 19
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 19
8. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 13
9. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 12
10. ΚΥΡΓΙΑ 11
11. ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡ. 11
12 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: