.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ "ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ": 2-2 - 16η ΑΓ - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 9 ΦΕΒ 2019




Ακόμη μια ισοπαλία για τους Φιλίππους Δοξάτου εντός έδρας, το περασμένο Σάββατο 9/2/2019, η 4η μέχρι τώρα εντός έδρας. Αυτή τη φορά οι νεαροί του "Δουμπέσα" ήταν που έφυγαν με τον πολύτιμο ( στην προσπάθεια για τη σωτηρία που κάνουν ) βαθμό.

Δυστυχώς, ο αγωνιστικός χώρος είχε το μαύρο του το χάλι, και είναι βέβαιο πως οι περίπου 80 θεατές ( γύρω στους 20 οι φίλοι του "Δουμπέσα" ) θα παρακολουθούσαν ένα όμορφο παιχνίδι αν ήταν καλύτερο το γήπεδο..



Σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μια πολύ "δεμένη" ομάδα με ασταμάτητα τρεξίματα, οι γηπεδούχοι, αν και γενικά πραγματοποίησαν μια μέτρια εμφάνιση, έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο, αφού ισοφαρίστηκαν στο 90' και έχασαν δύο βαθμούς που πολύ θα τους ήθελαν, στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να αποφύγουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τυχόν "περιπέτειες", και να δοθεί μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής σε όσους αγωνίστηκαν λιγότερο αλλά και στους μικρούς που "ανέβηκαν" στην μεγάλη ομάδα από την Ακαδημία.

Γενικά πάντως, πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αφού ο μαχητικός "Δουμπέσας", μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στο Φωτολίβος την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε πως θα αγωνιστεί σκληρά για να αποφύγει τελικά τον υποβιβασμό, και έχει τα φόντα για να το πετύχει.

Από την άλλη, η ομάδα του κ. Όμπαση, χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με την εμπειρία που διαθέτουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της, πέτυχε δύο τέρματα, διαχειρίστηκε αρκετά καλά τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που εμφανώς είχε "πιο γερά πνευμόνια" και δημιούργησε καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, και εξαιτίας μιας στιγμιαίας αδράνειας ( ταυτόχρονα όμως και αρκετά καλής επιθετικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων) έχασε τη νίκη στο 90'..

Πάντως, σε δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για περιπτώσεις πέναλτυ: Η πρώτη στο 19', όταν ο Δεληολάνης "έβγαλε" σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα φάνηκε να βρίσκει σε προτεταμένο χέρι αμυντικού. Δυστυχώς δεν είδαμε τη φάση στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος. Και η δεύτερη γύρω στο 75' σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην μεγ. περιοχή του "Δουμπέσα" φάνηκε να ανατρέπεται ο Μόσχος. Ούτε και αυτή η φάση προβλήθηκε από το Σταρ, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα..

Τα γκολ:

2': 1-0 Αποστολίδης. Προηγήθηκε ωραία προσπάθεια και σέντρα του Δεληολάνη από τα δεξιά, σουτ του Κοτζαμάνη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, και στην επαναφορά ο Πάρης με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
51': 1-1 Ιορδανίδης Κακό διώξιμο της μπάλας του Γ. Καραγιαννίιδη προς τον άξονα, η μπάλα έφτασε στον Ιορδανίδη ( που είχε μπει ως αλλαγή ) και πραγματοποίησε σουτ από το ύψος περίπου της μεγ. περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
62': 2-1 Kondev. Ωραία προσπάθεια από τα αριστερά του Σιλλού και παράλληλη προς την εστία συρτή σέντρα με τον Boris να μην δυσκολεύεται από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
90': 2-2 Ιορδανίδης. Σέντρα από τα αριστερά περίπου από το  ενδιάμεσο κέντρου και μεγ. περιοχής, και με παλικαρίσια κεφαλιά ο Ιορδανίδης σκόραρε και πάλι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α' ΒΟΗΘΟΣ: ΠΑΝΤΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Β' ΒΟΗΘΟΣ: ΡΑΒΙΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Φίλιπποι Δοξάτου: Κ. Καραγιαννίδης - Ταρελάρι - Σιλλός - Γ. Καραγιαννίδης - Άλα - Καρατζόγλου - Κοτζαμάνης - Αποστολίδης ( 65' Μόσχος ) - Δεληολάνης ( 72' Παπαδόπουλος ) - Kondev ( 82' Χριστοφυλλάκης ) - Σεβδίλης ( 72' Καράδαης ).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - 16η ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: 2-2
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 3-0
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 0-3
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-0
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 2-4
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 1-0
ΚΥΡΓΙΑ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 3-1

ΡΕΠΟ: ΣΙΤΑΓΡΟΙ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 16η ΑΓ.

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ  Β: 38 ΑΓΩΝΕΣ: 14
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  Β: 32 ΑΓΩΝΕΣ: 15
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  Β: 32 ΑΓΩΝΕΣ: 15
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  Β: 32 ΑΓΩΝΕΣ: 15
5. ΒΩΛΑΚΑΣ  Β: 28 ΑΓΩΝΕΣ: 15
6. ΧΩΡΙΣΤΗ  Β: 27 ΑΓΩΝΕΣ: 15
7. ΚΥΡΓΙΑ  Β; 26 ΑΓΩΝΕΣ: 15
8. Κ. ΒΡΥΣΗ  Β: 20 ΑΓΩΝΕΣ: 15
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ Β: 17 ΑΓΩΝΕΣ: 15
10. ΔΟΞΑΤΟ  Β: 17 ΑΓΩΝΕΣ: 15
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ  Β: 10 ΑΓΩΝΕΣ: 14
12. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  Β: 8 ΑΓΩΝΕΣ: 14
13. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  Β: 8 ΑΓΩΝΕΣ: 15
14. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  Β: 6 ΑΓΩΝΕΣ: 13
15. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  Β: 6 ΑΓΩΝΕΣ: 15

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓ. - 17η

ΔΟΞΑΤΟ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΒΩΛΑΚΑΣ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΚΥΡΓΙΑ

ΡΕΠΟ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ


























Δεν υπάρχουν σχόλια: