.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Η εκπομπή "Εβίβα" του Center Τηλεοραση Μακεδονίας-Θράκης Α.Ε. βρέθηκε στο κτήμα "Κτήμα και Κόσμος" στο Δοξάτο - 10 ΟΚΤ 2018 - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ




Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής "Εβίβα" του Center Τηλεόραση Μακεδονίας-Θράκης Α.Ε., την οποία παρουσιάζει ο κ. Γιάννης Κομνηνός στο κτήμα "Κτήμα+Κόσμος" στο Δοξάτο, και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι προσκεκλημένος, εκπροσωπώντας τα "Δοξατινά Νέα".





Σε έναν πανέμορφο χώρο, ιδανικό για παντός είδους δεξιώσεις και εκδηλώσεις που απαιτούν μεγάλο και λειτουργικό χώρο, πραγματικά περάσαμε καλά, κατά τη γνωστή έκφραση, όσοι είμασταν εκεί!

Πάρα πολύ καλή η ορχήστρα, μας γοήτευσαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας και του Πολιτιστικού & Μορφωτικού συλλόγου Δοξάτου, εξαιρετικά τα φαγητά και τα ποτά, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχαν όσα ειπώθηκαν από τους προσκεκλημένους, οι οποίοι, εκτός των άλλων, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την κουλτούρα και την ιστορία του Δοξάτου.


Από το Δοξάτο καλεσμένοι ήταν οι πρόεδροι ( με αλφαβητική σειρά) της Φιλαρμονικής "Οι Φίλιπποι" Δοξάτου κ. Αγαμέμνων Γιαννάκης, του Πολιτιστικού & Μορφωτικού συλλόγου Δοξάτου κ. Μαρία Ζαφειροπούλου, του Φ.Γ.Σ. "Οι Φίλιπποι" Δοξάτου κ. Δημήτρης Μπέτσιος και του Α.Σ. Δοξάτου "Το Ηρωϊκό Δοξάτο" κ. Σάκης Πολυχρονάκης οι οποίοι αναφέρθηκαν εν συντομία στην ιστορία και στις δράσεις των συλλόγων που εκπροσωπούσαν.

Επειδή υπάρχει ο φόβος μήπως ξεχάσω κάποιους και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, δεν θα αναφέρω τους υπόλοιπους καλεσμένους και τους χορηγούς της εκπομπής, εξάλλου κάποια στιγμή θα δούμε την εκπομπή και λογικά θα "ανέβει" στο youtube, και εκεί αναφέρονται οι πάντες!

Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τον Γρηγόρη Ευσταθιάδη για την πρόσκληση, όπως φυσικά και την εκπομπή "Εβίβα" και τον πολύ καλό στη δουλειά του κ. Γιάννη Κομνηνό.










































Δεν υπάρχουν σχόλια: