.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ



Μετά και την 17η αγωνιστική, οι Φίλιπποι Δοξάτου βρίσκονται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, τρίτοι απ' το τέλος (έχοντας πάντως έναν αγώνα λιγότερο, αφού δεν διεξήχθη το παιχνίδι με το Φωτολίβος την προπερασμένη αγωνιστική λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Δοξάτου) μαζί με την Καλλίφυτο (που έχει επίσης έναν αγώνα λιγότερο) και το Περιθώρι. Ως γνωστόν θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες στη Β' κατηγορία.


Με την έλευση του νέου προπονητή (αλλά γνώριμου στην ομάδα του Δοξάτου αφού υπήρξε προπονητής στο πρόσφατο παρελθόν με επιτυχία) κ. Δημ. Βασιλειάδη, η ψυχολογία της ομάδας φάνηκε "ανεβασμένη" (όπως συνήθως γίνεται σε όλες τις ομάδες με την αλλαγή προπονητή), στον πρώτο αγώνα υπό την καθοδήγηση του "Λιονταριού" (όπως είναι το προσωνύμιο του προπονητή του Δοξάτου στα ποδοσφαιρικά "στέκια" της Δράμας) ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, 1-1 μέσα στο Περιθώρι, αποτέλεσμα μάλιστα που μάλλον αφήνει παραπονεμένους τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με την απόδοση που είχαν, αλλά ...

Λόγω της συνεχούς νεροποντής ο διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα Δοξάτο-Φωτολίβος της 16ης αγ. θεώρησε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο και δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας (το ίδιο συνέβη και στους προγραμματισμένους αγώνες του Κ. Νευροκοπίου με τον Αγ. Αθανάσιο και της Καλλιφύτου με τον Πανδραμαϊκό, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά..) και ακολουθούσε, βάση προγράμματος το τοπικό ντέρμπυ στο Καλαμπάκι το περασμένο Σάββατο. 

Εκεί, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κ. Βασιλειάδη, ειδικά στο Α' ημίχρονο, ήταν αποκαρδιωτική και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με δύο κεφαλιές μετά από "στημένα" (κόρνερ και φάουλ - εμφανής ήταν η έλλειψη "ύψους" στην ομάδα του Δοξάτου) στο 24΄(Αραμπατζής) και στο 30' (Σαλπιγγίδης), χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα και να "καθαρίσουν" νωρίς - νωρίς το παιχνίδι. 

Στο 2ο ημίχρονο, ανέβηκε σχετικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Δοξάτου, οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν κυρίως να διαφυλάξουν το σκορ του Α' ημιχρόνου, οι Φίλιπποι μείωσαν με τον Τόλη Θεοφανίδη στο 78' αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Πάντως, ανεξάρτητα από την μέτρια έως κακή εμφάνισή τους, οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για την μη υπόδειξη 2ης κίτρινης κάρτα στον Αραμπατζή (σε μαρκάρισμα από πίσω στον Ζάχαρη, ο διαιτητής Ν. Παρασκευούδης άφησε πλεονέκτημα) γύρω στο 80', όπως φάνηκε καθαρά στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν μικροσυμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ενώ πολλά παράπονα εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων για την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του αγώνα..

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Πούλας - Θεοδωράκης - Σιουμπάρας (67΄Παντζαρίδης) - Γ. Καραγιαννίδης - Χαρετίδης (86' Ανατολούς) - Αυγητίδης - Ζάχαρης - Κωνσταντινίδης - Θεοφανίδης - Αποστολίδης (39' Α. Καρατζόγλου) - Μ. Καρατζόγλου.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγ. :

ΔΟΞΑΤΟ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: Δ.Δ.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 3-0
Κ. ΑΓΡΟΣ-ΧΩΡΙΣΤΗ: 2-4
ΚΥΡΓΙΑ-ΠΕΡΙΘΩΡΙ: 2-5
ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 1-4
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 2-1
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Δ.Δ.
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Δ.Δ.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγ. :

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 2-1
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 0-0
ΧΩΡΙΣΤΗ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 5-0
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 1-6
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-Κ. ΑΓΡΟΣ: 2-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΚΥΡΓΙΑ: 5-2
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ: 2-2
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 17η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

1. ΧΩΡΙΣΤΗ  40
2. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  40
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  37
4. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  35 *
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  31
6. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  29
7. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  26 *
8. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 26
9. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  23
10. ΚΥΡΓΙΑ  18
11. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  15
12. ΔΟΞΑΤΟ  14 *
13. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  14 *
14. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  14
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  9
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ 2 **

* Οι ομάδες με έναν αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
** Το Προάστειο έχει -3 από ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: