.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

“ΔΡΑΜΑ 1986” HANDBALL

“ΔΡΑΜΑ 1986”
HANDBALL

Ταχ. Δ/νση :Μενεμένης 39 Τ.Κ. 66100
Πληροφορίες : Τογανίδη Θεόδωρο
Τηλέφωνο : 6945908684
Τηλεομοιότυπο:2521031855
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο :toganidis1986@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΗΝ 1Οη ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΞΥ 134 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄.



ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ.
35-32 ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Σε 8 χρόνια λειτουργίας ο ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ κατάφερε να αναρριχηθεί στην 10η θέση της Πανελλήνιας αξιολόγησης που διεξάγει η Ο.Χ.Ε. κάθε χρόνο για την αναπτυξιακή δράση των συλλόγων που σημειωτέων είναι…134. Με 7 τμήματα φέτος στις μάχες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ελπίζει ότι την επόμενη χρονιά θα μαζέψει περισσότερους βαθμούς έτσι ώστε να ανεβεί ψηλότερα. Ο σύλλογος πλέον είναι μια μεγάλη αναπτυξιακή δύναμη στην Ελλάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παράλληλα έχει καταφέρει με την Ανδρική ομάδα να βρίσκεται στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Στην προσπάθειά του ο Σύλλογος για όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Μίκρα όπου ηττήθηκε μεν με 35-32 αλλά έδειξε ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικός. Με 15 αθλητές να χρησιμοποιούνται όλοι σχεδόν ισόποσα και να δίνουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους η ομάδα κατέγραψε τις αδυναμίες της και επέστρεψε για περισσότερη δουλειά για να μπορεί να ελπίζει στην παραμονή.
ΣΥΝΘΕΣΗ: ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΩΜΙΔΗΣ, ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ, ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΠΑΡΑΣΧΟΥ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΑΚΚΟΣ, ΝΕΛΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ, ΞΕΚΑΛΟΣ.
Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του συλλόγου παρουσία πλήθους γονέων και αθλητών παρουσία του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Δράμας κ. Μυστακίδη Ιωάννη. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση – συζήτηση με τους γονείς στα πλαίσια της συνεργασίας με τους προπονητές.




Με τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: