.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ



Ένα ενδιαφέρον τουρνουά διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Δοξάτου μεταξύ της τοπικής ομάδας, της Προσοτσάνης και της Αργυρούπολης.



Οι αγώνες ήταν διάρκειας 45 λεπτών και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές των ομάδων να δουν από τη μια τα βασικά σχήματα των ομάδων τους και από την άλλη να χρησιμοποιήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές(προφανώς όλους..) που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο πρώτος αγώνας ήταν μεταξύ της Προσοτσάνης και της Αργυρούπολης. Για 45 λεπτά οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων παρουσίασαν όμορφο θέαμα, με μόνο μελανό σημείο την προσωρινή διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα που οξύνθηκαν μετά από έντονη αμφισβήτηση κάποιων αποφάσεων του διαιτητή, αλλά χωρίς περαιτέρω συνέχεια. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα.

Στην δεύτερη αναμέτρηση, Φίλιπποι και Προσοτσάνη παρουσίασαν επίσης όμορφο θέαμα, παρ' όλη την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε με τελικό σκορ 1-1. Το γκολ για το Δοξάτο ο Ηλίας Παντζαρίδης με έναλτυ που κέρδισε ο Στέλιος Ιωαννίδης μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Το τουρνουά έκλεισε με τον αγώνα των Φιλίππων με την πολύ ενισχυμένη φέτος Αργυρούπολη(που θα αγωνίζεται στην Α-2 και έχει προπονητή τον "δάσκαλο" κ. Τάκη Στάμογλου.). Στον αγώνα δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν οι δύο προπονητές και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τους και παίχθηκε επίσης ομορφο, κατά διαστήματα, ποδόσφαιρο, από την στιγμή μάλιστα που είχε πέσει πλέον ο ήλιος αρκετά και είχε αρχίσει να σουρουπώνει, αφού η διοργάνωση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα..

Τελικά το Δοξάτο επικράτησε με σκορ 2-1 με γκολ του Ηλία Κωνσταντινίδη και του Στέλιου Ιωαννίδη.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι νεαροί φίλοι των Φιλίππων, οι Blue Devils, με χαρτάκια, τύμπανα, πανώ και συνθήματα..










Δεν υπάρχουν σχόλια: