.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Εδώ και ένα μήνα έθεσα το ερώτημα σχετικά με την Λαϊκή του Δοξάτου, για το πότε και το που θα πρέπει να διεξάγεται, στους αναγνώστες των "Δοξατινών Νέων". Οι επιλογές που είχε όποιος αποφάσισε να εκφράσει τη γνώμη του ήταν όλες οι δυνατές, κάθε πιθανός συνδυασμός δηλαδή σχετικά με το άν θα πρέπει να γίνει η Λαϊκή την Κυριακή ή όχι και αν θα πρέπει να διεξάγεται στον Πεζόδρομο..


Ναι στον Πεζόδρομο - Όχι την Κυριακή: 8 ποσοστό 14,54%
Όχι στον Πεζόδρομο - Ναι την Κυριακή: 24 ποσοστό 43,63%Όχι στον Πεζόδρομο - Όχι την Κυριακή: 9 ποσοστό 16,36%

Ασφαλώς και τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά και μόνο και δεν σημαίνει φυσικά πως εκφράζουν όλο τον κόσμο του Δοξάτου, ίσως μάλιστα να μην εκφράζουν, να μην αντιπροσωπεύουν πραγματικά ούτε τις απόψεις επί του θέματος όλων των αναγνωστών των "Δοξατινών Νέων"..
Δυστυχώς, αργούμε ακόμη να καταλάβουμε πως η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους ψηφοφορίες μαζικά, δυναμώνει τη φωνή μας και επηρεάζει σαφέστατα τις αποφάσεις των τοπικών "αρχόντων", που να είστε βέβαιοι πως παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις που εκφράζονται από εσάς, από όλους μας, μέσα στο διαδίκτυο..
Πάντως, η αλήθεια είναι πως σε σχέση με άλλες ψηφοφορίες εδώ στα "Δοξατινά Νέα", η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη..
Το θεωρώ δεδομένο, αλλά καμια φορά καλό είναι να επαναλαμβάνονται πράγματα που εμείς μπορεί να τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό για όλους τους υπόλοιπους να γνωρίζουν τι θεωρούμε εμείς δεδομένο!
Όποια φίλη ή φίλος λοιπόν θέλει να θέσει κάποιο θέμα προς ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών των "Δοξατινών Νέων" δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μου και δεσμεύομαι πως θα τεθεί το συγκεκριμένο ερώτημα προς τους φίλους του ιστολογίου, αρκεί βεβαίως να αφορά το Δοξάτο..
55 "κλικ" στις επιλογές απο τους φίλους του ιστολογίου, και τα αποτελέσματα είναι:
Ναι στον Πεζόδρομο - Ναι την Κυριακή: 14 ποσοστό 25,45%

Δεν υπάρχουν σχόλια: