.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Διοργάνωση 5ης Έκθεσης Τροχαίας - 18 εώς 22 Οκτωβρίου 2010

«Διοργάνωση 5ης Έκθεσης Τροχαίας»
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και το Τμήμα Τροχαίας Δράμας στα πλαίσια υλοποίησης της Πολιτικής Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας για το έτος 2010, διοργανώνει την «5η Έκθεση Τροχαίας», από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας και την Πλατεία Ελευθερίας Δράμας.
Η έναρξη της Έκθεσης Τροχαίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18-10-2010 και ώρα 10:00΄ στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, του Διοικητή Τροχαίας Δράμας, Αξιωματικών και λοιπού προσωπικού της Διεύθυνσής μας.

Στα πλαίσια της 5ης Έκθεσης Τροχαίας , θα βραβευθούν τα παιδιά της πρώτης και δεύτερης τάξης των δημοτικών σχολείων της περιφερείας μας, για τις ζωγραφιές τους σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα.

Η Έκθεση Τροχαίας, που για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην πόλη μας, θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 08:30΄ έως 14:00΄ και από 17:30΄ έως 20:00΄, στο Διοικητήριο Δράμας (ισόγειο και 1ο όροφο), ενώ καθημερινά, κατά τις ώρες 20:00΄ έως 22:00΄ στην Πλατεία Ελευθερίας, θα γίνεται προβολή DVD ενημερωτικού περιεχομένου, θα διανέμονται ενημερωτικά έντυπα και διάφορα αναμνηστικά.

Για τους μικρούς μας φίλους έχει προβλεφθεί και θα λειτουργεί ειδικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης στο Διοικητήριο Δράμας.


Προσκαλούμε όλους τους Δραμινούς πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να επισκεφθούν τους χώρους της Έκθεση Τροχαίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για τα αίτια και τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων.

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr

Πρόταση "Δοξατινών Νέων":

Αντίστοιχη έκθεση να γίνει και στον Δήμο Δοξάτου, ειδικά στον Άγιο Αθανάσιο, όπου έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: