.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ: 5-0 - 7η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 20 ΟΚΤ 2018





Μεγάλη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην έδρα τους επί του Άρη Φωτολίβους.
Μια νίκη που ήρθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που χαροποίησαν τους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου ( γύρω στους 70 οι θεατές, περίπου 20 οι φίλοι του Άρη Φωτολίβους ).




Όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Φιλίππων κ. Γιάννης Όμπασης, ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο κόουτς είχε στη διάθεσή του όλα τα " όπλα " της ομάδας, με αποτέλεσμα να ξεδιπλώσουν οι Φίλιπποι τις αρετές τους στο αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά αδύναμοι, αλλά ο κ. Δ. Βασιλειάδης δήλωσε μετά τον αγώνα πως είχε αρκετές απουσίες και πως αισιοδοξεί για την πορεία της ομάδας του όταν επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.









Μόλις στο 2' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους Φιλίππους, με τον Boris να σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
Στο 5ο λεπτό ο Μάριος Καρατζόγλου "άνοιξε" το σκορ με έξοχη εκτέλεση φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση.
Σειρά του Ηλία Κωνσταντινίδη να πετύχει γκολ για την ομάδα του στο 15', όταν μετά από εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Σιλλού βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τον απέφυγε και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 19' επιθετικός του Φωτολίβους βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 24' σουτ που επιχειρεί ο Ηλία Κωνσταντινίδης στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, καλή ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ..
Στο 26' επικίνδυνη σέντρα από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, χωρίς πάντως να βρεθεί στην πορεία της μπάλας κάποιος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων.
Στο 29' καλό σουτ του έμπειρου επιθετικού του Άρη Βεζύρη από καλή θέση με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 42' κίτρινη σε πάικτη του "πάγκου" των φιλοξενούμενων για διαμαρτυρία για περίπτωση οφσάιντ. Σε αρκετές περιπτώσεις διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι προς τον Β' βοηθό ( ο βοηθός που βρισκόταν απένατι από τον πάγκο τους) σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του Β' ημιχρόνου, ο Ηλίας Κωνσταντινίδης, αφού υποδέχθηκε τη μπάλα μετά από πολύ καλή πάσα του Καρατζόγλου, βρέθηκε και πάλι σε θέση τετ-α-τετ, πλάσσαρε εξαιρετικά και σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του. Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι σχετικά με το ποιος θα πάρει τη νίκη, αφού εκτός του ότι οι γηπεδούχοι έδειχναν να βρίσκονται στη μέρα τους που λέμε, οι φιλοξενούμενοι δεν έπειθαν πως θα μπορούσαν να φτάσουν σε μια επική ανατροπή του μέχρι τότε σκορ.

Ο Ραφαήλ Σεβδίλης με τον προπονητή των Φιλίππων κ. Γιάννη Όμπαση.

Στο 63' περνάει στον αγώνα ο νεαρός Ραφαήλ Σεβδίλης, στη θέση του πολύ καλού για άλλη μια φορά Γιάννη Καρατζά, και ο μικρός "έβγαλε μάτια" ! Πέτυχε δύο γκολ με εκτελέσεις που θύμιζαν πολύπειρο ποδοσφαιριστή ( το πρώτο του στο 68', αφού υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Καλαϊτζή που είχε μπει ένα λεπτό σχεδόν πριν στον αγώνα στη θέση του Αντώνη Δεληολάνη - που και αυτός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, γενικά δεν υστέρησε κανείς, και το 2ο στο 77', μετά από πάσα του επίσης νεαρού Μάρκου Παπαδόπουλου, που είχε αντικαταστήσει τον Boris Kondev στο 71' ) και συνεχώς ήταν "πηγή κινδύνων" για την αντίπαλη εστία!
Στο 83' θα μπορούσε να σκοράρει και ο άλλος "μικρός" των Φιλίππων, ο Κώστας Σιλλός ( ο οποίος δέσποζε στο χώρο του κέντρου..) αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο.
Χαρακτηριστικό της εικόνας του Β' ημιχρ. είναι ότι η πρώτη φάση που "ψιλοανησύχησε" ο τερματοφύλακας του Δοξάτου ήταν ένα σουτ στο 43', το οποίο και μπλόκαρε.

Ενδεικτικό της πολύ καλής εμφάνισης των Φιλίππων ήταν το γεγονός πως συμπεριλήφθηκαν στην "καλύτερη ενδεκάδα" της πολύ καλής εκπομπής "Γκολ και Θέαμα" του Σταρ Β. Ελλάδος της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 οι Boris και Ηλ. Κωνσταντινίδης !

"Γουρλίδικα" τα νέα δίχτυα..


Διαιτητής: Αντώνης Σιαμανής
Α' βοηθός: Χριστοφόρα Νικολαϊδου
Β' βοηθός: Κων/νος Δημόπουλος.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Κ. Καραγιαννίδης - Τσίκι - Μόσχος - Γ. Καραγιαννίδης - Χριστοφυλλάκης - Καρατζάς ( 63' Σεβδίλης ) - Σιλλός - Boris ( 71' Παπαδόπουλος ) - Καρατζόγλου ( 75' Κοτζαμάνης ) - Δεληολάνης ( 67' Καλαϊτζής ) - Ηλ. Κωνσταντινίδης.

Μετά τον αγώνα, που ξεκίνησε με βροχή, βγήκε και το ουράνιο τόξο !

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 5-0
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 2-0
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 1-4
ΚΥΡΓΙΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-1
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 1-4
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 3-1
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 7η ΑΓ. *

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ  16
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   13 **
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  12
4. ΒΩΛΑΚΑΣ  11
5. ΧΩΡΙΣΤΗ  11
6. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  10
7. Κ. ΒΡΥΣΗ  9
8. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 7 **
9. ΔΟΞΑΤΟ  7 **
10. ΚΥΡΓΙΑ  6 **
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ  6 **
12. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  3
13. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  3
14. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  3 **
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  1

* Μετά από 6 αγωνιστική, αφού η 1η αναβλήθηκε.
** Έκαναν το ρεπό τους.

Επόμενη αγωνιστική - 1η ( το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 1η αγ. )

ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΔΟΞΑΤΟ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ
ΧΩΡΙΣΤΗ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: