.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

22η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΜΕΓΑΛΟ "ΔΙΠΛΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡ 2018 - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η "ΜΑΧΗ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σημαντικότατη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου μέσα στον Άγιο Αθανάσιο με 1-2, στα πλαίσια της 22ης αγ. της Α' Δράμας το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων (γύρω στους 50 οι φίλοι των Φιλίππων..).

Μια νίκη, κυριολεκτικά "φιλί της ζωής" για την ομάδα του κ. Όμπαση, ώστε να εξακολουθεί να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία.





Η ομάδα του Δοξάτου μπήκε πολύ δυνατά στον εξαιρετικό αγ. χώρο του γηπέδου του Αγίου Αθανασίου ( για πρώτη φορά αγωνιζόταν στην φυσική τους έδρα οι γηπεδούχοι κατά την φετινή περίοδο λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα), προηγήθηκε μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο (!) με τον Ηλία Κωνσταντινίδη, πέτυχε και 2ο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μόσχου στο 38', θα μπορούσε να σκοράρει σε άλλες δύο περιπτώσεις τουλάχιστον, και κατάφερε να μην απειληθεί ούτε μια φορά σε όλο το Α' ημ.

Ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου πραγματοποίησε δύο αλλαγές πριν λήξει το ημίχρονο, προσπαθώντας να αλλάξει κάπως την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στο Β' ημ. και όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι πίεζαν όλο και περισσότερο, ΄στο 51' ο Κ. Καραγιαννίδης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε επιθετικός του Μέγα από θέση τετ-α-τετ, η κούραση ήταν εμφανής στους φιλοξενούμενους, με τον προπονητή τους κ. Όμπαση, μη έχοντας επιλογές ( μόνο ο τραυματίας Σερέτης και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μαλελίδης βρισκόταν στον πάγκο ..) να προσπαθεί, "ανακατεύοντας την τράπουλα", να λύσει τα προβλήματα που προέκυπταν, και τελικά τα κατάφερε,  (με τη βοήθεια και της τύχης βέβαια στη φάση του δοκαριού στο 90' ), και η ομάδα του έφυγε νικήτρια από το ντέρμπυ.

Ο κόουτς των γηπεδούχων κ. Θεοδωρίδης πραγματοποίησε δύο αλλαγές μαζί στο 62΄,
στο 68' ακυρώνεται γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ, σημαντική ευκαιρία όμως έχασε ο Ζάχαρης στο 60' για να κάνει το 0-3 και ουσιαστικά να "τελείωνε" το παιχνίδι (αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει  να λέμε ποτέ ..).

Στο 76' ο Σαλπιγκτίδης μειώνει σε 1-2, και όπως ήταν αναμενόμενο οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος.

Στο 90' ο Μέγας είχε δοκάρι ( "χαμογέλασε" η τύχη στους φιλοξενούμενους σ' αυτή τη φάση, τους το χρωστούσε φαίνεται από τον προηγούμενο αγώνα με το Φωτολίβος..), και στο 95' ο κ. Πουλικίδης σφύριξε τη λήξη, αφού τρία λεπτά νωρίτερα είχε δείξει 2η κίτρινη στον Δημητριάδη για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ 2η κίτρινη δέχτηκε και ο Ζορμπίδης μετά το τέλος του αγώνα.

Φίλιπποι Δοξάτου: Κ. Καραγιαννίδης - Χιωτάκης - Μόσχος - Γ. Καραγιαννίδης - Χριστοφυλλάκης - Χατζησαββίδης - Ζάχαρης - Παντζαρίδης - Καρατζόγλου - Αποστολίδης - Ηλ. Κωνσταντινίδης.
Προπονητής: Γιάννης Όμπασης.

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Αθανασίου: Ματσιώρης Β. - Μπαϊρακτάρης ( 25' Καμπούρογλου ) - Ματσιώρης Π. (  62' Ζορμπίδης ) - Άντζας - Δημητριάδης - Ασλανίδης - Παπαδόπουλος Α. - Παυλίδης Π. - Αλεξίου ( 62' Ανδρεάδης ) - Παπαδόπουλος Α. ( 42' Σαλπιγκτίδης ).
Προπονητής: Σάββας Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Κ. Πουλικίδης
Α' Βοηθός: Ε. Χασιώτης
Β' Βοηθός: Α. Χαραλαμπίδου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ης ΑΓ.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΔΟΞΑΤΟ: 1-2
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 1-2
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 2-1
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-2
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: 2-0
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ - ΚΑΛΙΦΦΥΤΟΣ: 2-9
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ   51
2. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  49
3. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   44
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   41
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   37
6. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ   30
7. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   28
8. Κ. ΒΡΥΣΗ   28
9. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   28
10. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   27
11. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ   26
12. ΧΩΡΙΣΤΗ   26
13. ΔΟΞΑΤΟ   24
14. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   23
15. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   22
16. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ   12



Δεν υπάρχουν σχόλια: