.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ "ΠΑΛΕΥΑΝ" ΣΤΟ Γ' ΤΟΠΙΚΟ .. ΕΦ. "ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ" 19 ΦΕΒ 2001 - ΦΩΤΟ.

Σημ. "Δοξατινών Νέων" : Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.. 

Σημειωτέον πως η περίοδος 2000-2001 ήταν η δεύτερη που αγωνιζόταν η ομάδα του Δοξάτου στο Γ' τοπικό, αφού την πρώτη χρονιά που είχε υποβιβαστεί δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Β' κατηγορία.. 

Τελικά, εκείνη την περίοδο, μέσα από αγώνες μπαράζ με τους πρώτους  και του άλλου ομίλου της Γ' κατηγορίας, κατάφερε να επανέλθει στη Β', και σιγά - σιγά, με το πέρασμα των χρόνων, αφού βέβαια ανήλθε στην Α' κατηγορία, να καθιερωθεί ανάμεσα στους "μεγάλους" του δραμινού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας συνήθως στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Δράμας το 2008, το πρωτάθλημα και το Super Cup το 2014, έχοντας μάλιστα αξιοπρεπέστατη παρουσία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική !

Μετά τον υποβιβασμό από την Α' κατηγορία στη Β', την περίοδο 2015-2016, η επιστροφή στην Α' ήταν άμεση, παραμένοντας μάλιστα η μοναδική αήττητη ομάδα του νομού Δράμας σε αγώνες πρωταθλήματος .

Η ιστορία όμως διδάσκει. Μόνο με το "όνομα", χωρίς σοβαρή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, η "κατρακύλα" δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Ας φροντίσουμε όσοι αγαπάμε την ομάδα, ο καθένας από όπου και όσο μπορεί, ώστε να μην ξαναδιαβάσουμε αντίστοιχα δημοσιεύματα όπως αυτό που μεταφέρουμε σήμερα, εδώ στα "Δοξατινά Νέα" ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: