.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ: «Αποχαιρετώντας τον Χρήστο Φουτσιτζή»

Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ: «Αποχαιρετώντας τον Χρήστο Φουτσιτζή» Επιλεγμένο

05 Ιουλ 2016 @ 23:30 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ: «Αποχαιρετώντας τον Χρήστο Φουτσιτζή»

05 Ιουλ 2016 @ 23:30

Κατηγορία Πολιτική
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook


Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ
Δράμα 05/07/2016
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΦΟΥΤΣΙΤΖΗ 

Ήταν η εποχή που απαξιώνονταν το παλιό πολιτικό σύστημα της χώρας και κατέρρεε.
Η εποχή που συνειδητοποιημένοι και υποψιασμένοι πολίτες από το χώρο της αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου αρνούνταν να πάνε σπίτι τους και να παρακολουθούν τις εξελίξεις από τον καναπέ ή να καβαλήσουν το άρμα του λαϊκισμού.



Το 2010 από το ένα έως το άλλο άκρο της χώρας λίγοι αρχικά ανήσυχοι πολίτες έστηναν οργανώσεις του νέου πολιτικού σχήματος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Μεταξύ αυτών ο Χρήστος Φουτσιτζής, ο γιατρός από το Δοξάτο Δράμας, με την πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού.
Με τη μακρά διαδρομή του στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όμως δεν εξαργύρωσε ούτε για τον εαυτό του, ούτε για την οικογένειά του την προσφορά του στο κίνημα, στα κοινά, στο σύστημα Υγείας, όπου από τους πρώτους έσπευσε να ενταχθεί, να το υπηρετήσει, να προσφέρει στην κοινωνία και τους συμπολίτες του.
Ως μέλος της ΔΗΜΑΡ Δράμας και της Νομαρχιακής Επιτροπής της οργάνωσης βοήθησε στην ίδρυσή της, στη μεγέθυνσή της, στην καταξίωσή της στην τοπική κοινωνία.
Σε ώριμη πλέον βιολογική και πολιτική ηλικία συμμετείχε εκ νέου στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ Δράμας και στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Χαρακίδη και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας.
Ο Χρήστος παρέμεινε σε όλη του τη διαδρομή αγνός και άδολος αγωνιστής της ζωής.
Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα, όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και συμπορευτήκαμε μαζί του.
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=26155:ne-dramas-dhmar-apohairetontas-ton-hrhsto-foytsitzh&Itemid=184

Δεν υπάρχουν σχόλια: