.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Δήμος ΔΟΞΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, ότι σύμφωνα με το υπ. αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.27/2172/2-1-2015 έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ενόψει της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αναστέλλονται οι ενάρξεις νέων τμημάτων μέχρι και την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ξεκινήσει από 12/01/2015 - 30/01/2015
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Εθνικής Εμβέλειας και για τα νέα της Τοπικής να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του ΚΔΒΜ Δοξάτου ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου.
Αναφέρουμε ότι η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ έχει ισχύ για ολόκληρο το εκπαιδευτικό έτος (Σεπτέμβριος 2014- Ιούνιο 2015) και κάθε υποψήφιος εκπαιδευόμενος μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση υποψηφιότητας. Συνεπώς, εάν έχετε υποβάλει ήδη αίτηση στο Κέντρο και επιθυμείτε να την τροποποιήσετε προσθέτοντας νέα προγράμματα, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με το ΚΔΒΜ.
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΔΒΜ Δοξάτου
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΔΒΜ Δοξάτου
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΑΣΚΟΥ
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Για πληροφορίες και νέες εγγραφές απευθυνθείτε στο ΚΔΒΜ ΔΟΞΑΤΟΥ, πρώην Δημαρχείο Κυργίων.
Τηλ.: 2521071821 και 2521352219 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου: www.doxato.gr
email: kdvm026@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: