.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΛΕΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ


Επί 22 ημέρες, η Εθνική Κορασίδων Βόλλευ(κορίτσια 14, 15 και 16 ετών) πραγματοποίησε την θερινή της προετοιμασία στην Δράμα και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο "Αλέξανδρος" στο Δοξάτο.


Προφανώς, η αποστολή της Εθνικής έμεινε πολύ ικανοποιημένη από την διαμονή της στο ξενοδοχείο, γι' αυτό και η αναμνηστική φωτογραφία , καθώς και το όμορφο κείμενο, που άφησαν ως ενθύμιο ..


Θα πρέπει να τονίσω, αφού είμαι σε θέση να το γνωρίζω πολύ καλά άλλωστε, πως η συμπεριφορά των κοριτσιών, και φυσικά και του προπονητικού επιτελείου, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο ήταν άψογη, παρ' όλο το επιβαρυμένο πρόγραμμα που είχαν και που τηρούνταν αυστηρά.


Όλοι οι άνθρωποι του "Αλέξανδρος" εύχονται ολόψυχα πολλές επιτυχίες στα κορίτσια της Εθνικής, οι οποίες είναι βέβαιο πως θα έρθουν, αν συνεχίσουν με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι την μεγάλη προσπάθειά τους και τα επόμενα χρόνια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: