.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο κ. ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο κ. ΣΩΤΗΡΟΓΛΟΥ



Από το πρωί της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2009 κυκλοφορούσαν έντονα φήμες στο Δοξάτο για παραίτηση του κ. Ταβλαρίδη από την τεχνική ηγεσία των "Φιλίππων".. Τελικά οι φήμες ήταν βάσιμες και ο κ. Ταβλαρίδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Δοξάτου, μετά από τα συνεχομένα αρνητικά αποτελέσματα που οδήγησαν την ομάδα στην τελευταία(!) θέση της βαθμολογίας της Α-1 με συγκομιδή μόλις 4 βαθμών μετά απο 8 αγωνιστικές...





Αισθάνομαι πάντως την ανάγκη να σημειώσω πως, αν και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω από κοντά κανέναν αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας λόγω εργασίας(έδωσα το παρών μόνο στους δύο εκτός έδρας αγώνες για το Κύπελλο με τη Ν. Αμισό και τον Αρκαδικό που διεξήχθησαν ημέρα Τετάρτη..), ακούγοντας τα σχόλια των φιλάθλων που ήταν στους αγώνες αλλά και τις κρίσεις των αντιπάλων προπονητών για την ομάδα του Δοξάτου, βλέποντας τα στιγμιότυπα στην αθλητική εκπομπή του Star Δράμας, πιστεύω πως η τωρινή θέση της ομάδας στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες..
Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια για αγωνιστική ανάκαμψη των "Φιλίππων" ώστε να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη με αυτή των τελευταίων χρόνων..

Και πάντα, υπάρχει ο θεσμός του Κυπέλλου Δράμας(περιμένουμε τον νικητή του αγώνα Πλατανιά-Πετρούσα), στον οποίο μόλις πριν από δύο χρόνια οι "Φίλιπποι" προχώρησαν ως το τέλος κατακτώντας το Κύπελλο, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερή τους επιτυχία των τελευταίων δεκαετιών υπό την καθοδήγηση του κ. Ταβλαρίδη..

Ως προπονητής αναλαμβάνει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Σωτήρογλου, μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Ταβλαρίδη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των "Φιλίππων", στον οποίο εύχομαι ολόψυχα ό, τι καλύτερο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: