.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ανάγκη για εύρεση στέγης για οικογένεια με δέκα παιδιά στη Δράμα

Ανάγκη για εύρεση στέγης για οικογένεια με δέκα παιδιά στη Δράμα Επιλεγμένο

20 Μαρ 2015 @ 22:50 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα

Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Ανάγκη για εύρεση στέγης για οικογένεια με δέκα παιδιά στη Δράμα

20 Μαρ 2015 @ 22:50

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

Ανάγκη για εύρεση στέγης για οικογένεια.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη εύρεσης κατοικίας για οικογένεια με δέκα παιδιά στη Δράμα ή σε κάποιο κοντινό χωριό. Οι γονείς είναι και οι δύο άνεργοι και όλη η οικογένεια μένει στο μικρό βανάκι τους. Αν υπάρχει η δυνατότητα από κάποιον αλληλέγγυο συμπολίτη ή από την Κοινωνική Υπηρεσία να παραχωρήσει κάποιο χώρο για να στεγαστούν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΚΙΦΑ Δράμας στο τηλέφωνο 2521.777.038 καθημερινά 10-12π.μ. και 6-8μ.μ. 
——————————
Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δράμας λειτουργεί από το Φεβρουάριο 2012 και από το Σεπτέμβριο 2014 στεγάζεται στην Αγ. Σοφίας 1 (πάνω από την τουλούμπα).
Την 1η Τετάρτη κάθε μήνα πραγματοποιείται συνέλευση των μελών του ΚΙΦΑ. Στις συνελεύσεις συναποφασίζεται η λειτουργία και οι δράσεις του ΚΙΦΑ και είναι ανοιχτές για όλους.
email: kifadramas@gmail.com
Για πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες των συμμετεχόντων στο ΚΙΦΑ γίνετε μέλος του Facebook group http://www.facebook.com/groups/kifadramas/
ΠΗΓΗ: http://dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=21063%3Aanagkh-gia-eyresh-steghs-gia-oikogeneia-me-deka-paidia-sth-drama&Itemid=177

Δεν υπάρχουν σχόλια: