.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Α.Ε ΧΡΥΣΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-2 28 ΜΑΙΟΥ 2014





Σε επόμενη ανάρτηση πολλά βιντεάκια από τον αγώνα.
Παρακάτω το ρεπορτάζ απο την ιστοσελίδα sportdrama :
Επεισοδιακό φινάλε τον καβαλιώτη Κιοτζένη να αποβαλει τους Παπαδόπουλο και Μαγγανάρη

Πολύ μεγάλη νίκη πήραν χθες οι πρωταθλητές Δράμας Φίλιπποι Δοξάτου με το τελικό 1-2 στις Σέρρες με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σερρών Α.Ε. Χρυσού.


Το ματς έγινε για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και μ’ αυτή την νίκη η δραμινή ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρωτιά και άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου μας ο Θερμαϊκός κέρδισε στην έδρα του 2-1 τον Παύλο Μελά και με 7 βαθμούς πέρασε στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας φυσικά με την δική μας ομάδα. Στους 6 βαθμούς έμεινε ο Παύλος Μελάς και ουραγός χωρίς πλέον ελπίδες για την πρωτιά και την άνοδο με μόλις 3 βαθμούς έμεινε η Α.Ε. Χρυσού.
Το Δοξάτο όμως έχει το καλύτερο πρόγραμμα μια και θα αντιμετωπίσει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν στην πανίσχυρη έδρα του, τόσο τον Θερμαϊκό την Κυριακή όσο και τον Παύλο Μελά την τελευταία αγωνιστική. Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Αν το Δοξάτο κερδίσει τους 2 αγώνες και φτάσει στους 13 βαθμούς, ανεξάρτητα τι εξέλιξη θα έχουν τα άλλα παιχνίδια του ομίλου μας, θα πανηγυρίσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων να του φτάσουν και 11 βαθμοί για την άνοδο, δηλαδή να κάνει μια νίκη και μια ισοπαλία.
Το γύρισε το ματς στο β’ μέρος
Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι του Χρυσού που καίγονταν για τους 3 βαθμούς της νίκης, κατάφεραν μόλις στο 15’ να προηγηθούν στο σκορ. Το Δοξάτο ανέβασε την απόδοση του και με την χρυσή αλλαγή του Γιάννη Τσεβρετζή στο ημίχρονο, τον Βασιλακάκη κατάφερε στο 50’ να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν ο νεαρός κέρδισε μια κόντρα από αμυντικό, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.
Η ομάδα μας έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Καβαλιώτη Κιοτζένη και των βοηθών του Λάζαρη και Μηναδάκη που υπέδειξαν οφσάιντ τον Βασιλακάκη σε τέτατετ στο β’ μέρος.
Τελικά το 1-2 ήρθε στις καθυστερήσεις από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη και πλασέ του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας Γιώργου Πολυχρονίδη. Οι πανηγυρισμοί της ομάδας μας έφεραν έντονες αψιμαχίες στο φινάλε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον τερματοφύλακα του Δοξάτου Παπαδόπουλο και τον Μαγγανάρη που θα είναι μεγάλες απώλειες για τα δύο επόμενα ματς.
Το Δοξάτο έχει πολλά παράπονα από την φιλοξενία του Χρυσού και από τους φιλάθλους που μπήκαν στο γήπεδο και προκάλεσαν επεισόδια χωρίς λόγο, απλά επειδή δεν μπόρεσαν να δεχθούν την ήττα και αισθάνθηκαν ότι προκλήθηκαν από τους πανηγυρισμούς του Δοξάτου.
Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Δοξάτου που για ένα ακόμη ματς έκανε το ταξίδι και βοήθησε με την παρουσία του την αγαπημένη του ομάδα.
Η σύνθεση της δραμινής ομάδας:
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Γιάννης Τσεβρετζής): Παπαδόπουλος, Ζαπουνίδης, Τουλούπης, Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Μόσχου, Κωνσταντινίδης(46’ Βασιλακάκης), Θεοφανίδης(70’ Ντίνας), Πολυχρονίδης.
Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B1-%CE%B5-%CF%80-%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82/item/18692-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-1-2-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C

Δεν υπάρχουν σχόλια: