.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΧΩΡΙΣΤΗ 1-1 7 ΣΕΠ 2013 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ dramagoal.gr



«Στραβοπάτησε» το Δοξάτο
Πρεμιέρα με καλό ποδόσφαιρο και θεαματικά αποτελέσματα στην ΕΠΣ Δράμας. Ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες από Αμπελόκηπους, Άγιο Αθανάσιο και Μοναστηράκι, η Προσοτσάνη πήρε το ντέρμπι με τον Ξηροπόταμο.
ΔΟΞAΤΟ-ΧΩΡΙΣΤΗ 1-1: Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, και των δύο ομάδων, έγινε ο αγώνας, που ήταν αρκετά καλός. Παρά τον αέρα που εμπόδιζε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Το Δοξάτο επηρεάστηκε από το άγχος της πρεμιέρας προσπάθησε, αλλά απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο, δεν τα κατάφερε, από την άλλη ο Ορφέας παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στο 12΄ σέντρα του Μελισσίδη και ο Συμεωνίδης με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 18΄ ο Κωνσταντινίδης έδωσε συρτά στον Πολυχρονίδη, που με ωραίο πλασέ, ισοφάρισε. Στο 35΄ σουτ του Θεοφανίδη από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε εκπληκτικά ο Μαυρίδης, στο 41΄ κόρνερ του Τουλούπη, κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, μπλόκαρε πάλι ο τερματοφύλακας. Δύο λεπτά αργότερα, αριστερό σουτ του Γιώργου Παρασκευά πέρασε ελάχιστα άουτ, ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Πολυχρονίδη στο 50΄, μετά από κόρνερ του Θεοφανίδη. Στο 66΄ ο Γ. Παρασκευάς από καλή θέση έδωσε στον Μελισσίδη, που από τη μικρή περιοχή, πλάσαρε και σωτήρια μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, στο 85΄ σουτ του Βασιλακάκη μπλόκαρε ο Μαυρίδης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο διακρίθηκαν οι Μόσχος, Τουλούπης και Μπαρμπουτέλης, από τη Χωριστή οι Καρίπης, Τζιρίτης και Συμεωνίδης. Πολύ καλός ο διαιτητής Γεωργιτσόπουλος (Μαυρομελίδης, Α. Παρασκευούδης).
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Βράντζας (46΄ Βασιλακάκης), Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Ζαπουνίδης, Μυστρίδης, Κωνσταντινίδης (75΄ Αποστολίδης), Τουλούπης, Ιωαννίδης, Θεοφανίδης, Πολυχρονίδης.
ΧΩΡΙΣΤΗ: Μαυρίδης, Τζιρίτης (75΄ Γιάγκου), Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Καρυπίδης (60΄ Ιωσηφίδης), Χαρ. Παρασκευάς, Περσιανλής (88΄ Δημητριάδης), Μελισσίδης, Γ. Παρασκευάς, Συμεωνίδης, Καρίπης.
«ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»: Μετά από τον αγώνα, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Χωριστή): Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, είχε δύναμη, αλλά σε αθλητικά πλαίσια. Στο πρώτο μέρος το Δοξάτο με τον άνεμο υπέρ του, είχε την πρωτοβουλία, παρόλα αυτά κι εμείς δημιουργήσαμε 2-3 ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφέρει άλλο ένα γκολ. Στην επανάληψη θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε δεύτερο τέρμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, είμαι ευχαριστημένος. Ως νεοφώτιστη ομάδα, έχουμε αρκετά παιδιά χωρίς εμπειρία της κατηγορίας, το αποτέλεσμα πάντως θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗΣ (Δοξάτο): Καλή χρονιά και από μένα, χωρίς τραυματισμούς. Το παιχνίδι δεν είχε τεχνική, ο αέρας επηρέασε τις προσπάθειες. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δε δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Οποιεσδήποτε φάσεις κάναμε, έγιναν από το ταλέντο των ποδοσφαιριστών ατομικά. Δυστυχώς όσα δουλεύαμε στο γήπεδο όλες αυτές τις μέρες, δεν μπορέσαμε να τα παρουσιάσουμε, ούτε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των φιλικών. Υπήρχε νευρικότητα και βιασύνη. Δε θέλω να σταθώ στις απουσίες που είχαμε, ούτε στη διαιτησία. Ο διαιτητής ήταν καλός, έστω κι αν υπήρχε μια αμφισβητούμενη φάση. Θα δούμε τι έφταιξε, θα διορθωθούμε στη συνέχεια.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: