.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ: «Έχουν ευθύνη αυτοί που ορίζουν άπειρους και ανέτοιμους διαιτητές για τα παιχνίδια»


MATRAKOYKASΤο βίντεο αποτελείται από φωτογραφίες των φιλάθλων των Φιλίππων τα τελευταία χρόνια..
















Α1 ΕΠΣΔ: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών και οι κορυφαίοι της 19ης αγωνιστικής



PDFΕκτύπωσηE-mail
Θωμάς Ματρακούκας: «Έχουν ευθύνη αυτοί που ορίζουν άπειρους και ανέτοιμους διαιτητές για τα παιχνίδια» Όλο και πλησιάζουμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας. Νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας έδωσε η μεγάλη νίκη έκπληξη των Αμπελοκήπων με 2-3 στο πρωτοπόρο Δοξάτο, με το Νευροκόπι να πλησιάζει όλο και περισσότερο το Δοξάτο αλλά και την Καλλίφυτο που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της με το Περιθώρι. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως τα 6 ματς της αγωνιστικής με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των ομάδων:
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ – ΠΕΡΙΘΩΡΙ 1-1
Αδικεί το τελικό αποτέλεσμα τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο που ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια και να δέχεται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κορυφαίος στο ματς για την γηπεδούχο Καλλίφυτο που έμεινε και πάλι μακριά από τον καλό της εαυτό, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κουσίδης, ενώ για το Περιθώρι ξεχώρισε ο σκόρερ 25χρονος δεξιός χαφ Ζωηράκης Δερμεντζής. Οι δύο προπονητές δήλωσαν στο φινάλε της αναμέτρησης:
Άγγελος Τοκμακτσής(Προπονητής Καλλιφύτου): «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εμείς κρατάμε μόνο το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι».
PROPONHTHS PERITHORIOYΓιώργος Περσιανλής(Προπονητής Περιθωρίου): «Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε πολύ ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαμε 3 δοκάρια και δεχθήκαμε την ισοφάριση από την μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος στο 95’».
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 3-4
Γκολ και θέαμα σε καλό ματς στο Φωτολίβος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-4 και πήραν τους πολύτιμους βαθμούς, με το Φωτολίβος να βρίσκει αντίδραση και να μειώνει σε 3-4 δείχνοντας ότι αν είχε λίγο χρόνο ακόμη μπροστά του θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή. Κορυφαίος για τους νικητές ο 31χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Σαραλιώτης με σωτήριες επεμβάσεις, ενώ για το Φωτολίβος ξεχώρισε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Θόδωρος Δικταπανίδης. Στο φινάλε του ματς μας μίλησε ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων και ο προπονητής των νικητών.
Γιάννης Κωνσταντινίδης (Γενικός αρχηγός Φωτολίβους): «Πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά.Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία μια και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 0-4, πιέσαμε, μειώσαμε σε 3-4 και τα δώσαμε όλα».
Ζουμπούλης Λαζαρίδης(Προπονητής Καλαμπακίου): «Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος 0-2 και στην αρχή του δευτέρου 0-4. Στη συνέχεια όμως χαλαρώσαμε, ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη».
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 0-1
Μακριά από τον καλό της εαυτό η Αργυρούπολη, δέχθηκε νωρίς στο ματς το γκολ και έχασε δίκαια από τον Ξηροπόταμο, σ’ ένα μέτριο πάντως παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Κορυφαίος του ματς ο σκόρερ του Ξηροποτάμου 24χρονος αμυντικός μέσος Χαρίσκος Άγγελος, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Τριανταφυλλίδης.
Ο πρόεδρος της Αργυρούπολης και ψυχή της ομάδας Στέφανος Ακριτίδης είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ μέσα στο ματς ορισμένων παικτών που τον ενόχλησε.
Από την άλλη μεριά ο προπονητής του Ξηροποτάμου Χρήστος Κιοσσές μας είπε: «Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Δεν έγινε καλό ματς, αλλά μετά το 0-1 γίναμε ακόμη πιο σφικτοί και εκμεταλλευτήκαμε τους ανοιχτούς χώρους που μας άφησε ο αντίπαλος και μπορούσαμε στην κόντρα να πετύχουμε και άλλα γκολ».
ΔΟΞΑΤΟ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-3
Η βόμβα μεγατόνων της αγωνιστικής με τους Αμπελόκηπους να κερδίζουν μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου και παρά το γεγονός ότι με το σκορ στο 1-1 έμειναν με 10 παίκτες!! Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν και οι δύο πλευρές. Κορυφαίος του αγώνα για τους νικητές ο 18χρονος πλάγιος χαφ Χρήστος Ματσίνης που πέτυχε το 1-2 και κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του, ενώ για το Δοξάτο ξεχώρισε ο 19χρονος σκόρερ του επιθετικός Στέλιος Ιωαννίδης. Οι δύο προπονητές μας είπαν:
Θωμάς Ματρακούκας(Προπονητής Δοξάτου): «Δεν θέλω να μειώσω την νίκη των Αμπελοκήπων αλλά αν θέλεις να εξισώσεις την διαφορά μεταξύ δύο ομάδων στέλνεις έναν άπειρο διαιτητή και η διαφορά αυτή εξατμίζεται. Στο 2ο γκολ που δεχθήκαμε σταμάτησε να παίζει η μισή μας ομάδα γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ αλλά ο διαιτητής με τον βοηθό συνέχισε την φάση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δεχθούμε γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και να εκνευριστεί η ομάδα και να χάσουμε τον ρυθμό μας. Δεν ρίχνω ευθύνη στον διαιτητή και τους βοηθούς που δεν ήταν έτοιμοι για το ματς, αλλά ευθύνες έχουν αυτοί που τους όρισαν στο παιχνίδι».
PROPONHTHS AMPELOKHPONΧρήστος Τσιακίρης(Προπονητής Αμπελοκήπων): «Καταφέραμε να πετύχουμε μια παλικαρίσια νίκη. Εφαρμόσαμε πλήρως την τακτική μας για το παιχνίδι. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν μας αφήνουν κάποιοι να δείξουμε πράγματα παραπάνω και αναφέρομαι στην αποβολή παίκτη μας και στην μη αποβολή αντίπαλου παίκτη στο πέναλτι που κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ για μια ακόμη φορά τους παίκτες μου που έδειξαν παλικάρια μέσα στο γήπεδο».
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 0-3
Νίκη σημαντικής βαθμολογικής σημασίας για τον Πανδράμ μέσα στο Μοναστηράκι με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του ματς που ουσιαστικά έκριναν και την αναμέτρηση. Κορυφαίος για τους νικητές ο 16χρονος αριστερός μπακ Έκτωρ Καρβούνης, ενώ από το Μοναστηράκι απλά υποφερτός σε απόδοση ο 16χρονος δεξιός μπακ Θανάσης Μητρούσης. Οι δύο προπονητές δήλωσαν:
Γιώργος Άντζας(Προπονητής Μοναστηρακίου): «Δεν κύλησε καλά το παιχνίδι για μας. Βρεθήκαμε πολύ γρήγορα στο πρώτο δεκάλεπτο να χάνουμε 2-0. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτό που θέλαμε αν και κάναμε προσπάθεια να ισορροπήσουμε την κατάσταση δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν σε ανοδική πορεία αλλά βρέθηκαν πολλά βασικά μας ατού σε άσχημη μέρα στο συγκεκριμένο ματς και χάσαμε δίκαια».
Γιώργος Αμπρικίδης(Προπονητής Πανδραμαϊκού): «Πιστεύω ότι ήταν ένα αγχωτικό ματς και για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά και χωρίς να πιάσουμε την καλή απόδοση των προηγούμενων αγώνων πήραμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς».
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4-0
Νίκη για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου δίκαια και πλέον έχει πλησιάσει πολύ κοντά στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 2-0 και την αυστηρή όπως λένε αποβολή του Αποστολίδη. Κορυφαίος του ματς ο 30χρονος επιθετικός Μιχάλης Κεσίδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βασίλης Σαχπάζης 18χρονών δεξιός μπακ. Οι δύο προπονητές μας έκαναν τις εξής δηλώσεις:
Γιώργος Γεωργιάδης(Προπονητής Νευροκοπίου): «Νομίζω ότι κάναμε ρεκόρ μέσα σε 15 μέρες να παίξουμε 5 παιχνίδια στον ίδιο θεσμό. Παρόλα αυτά κάναμε 4 νίκες και 1 ήττα σε τέτοια εποχή και σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Ηλίας Παπαδόπουλος(Προπονητής Αγίου Αθανασίου): «Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και χάσαμε δίκαια από μια πολύ καλή ομάδα. Αδικούμαστε πάντως από το γεγονός ότι δεν μέτρησε κανονικό μας γκολ στο 2-0 και είχαμε και άδικη αποβολή παίκτη μας».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/football/a1erasitehniki/13445-1---------19-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: