.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΞΑΤΙΝΑ ΝΕΑ

Είμαι βέβαιος πως όλοι οι φίλοι των "Δοξατινών Νέων", ειδικά οι συμπατριώτες μας που κατοικούν εκτός Δοξάτου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις του πανηγυριού της κωμόπολής μας, περιμένουν με λαχτάρα να δουν εικόνες και βίντεο από αυτές.

Δυστυχώς, η φωτογραφική μηχανή μου παρουσίασε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω.


Απο την άλλη, ευτυχώς που είχα την βιντεοκάμερα και μπόρεσα να τραβήξω αρκετά πλάνα σχεδόν από όλες τις εκδηλώσεις.. Όχι όμως φωτογραφίες, παρά μόνο βιντεάκια - ήδη έχω αναρτήσει δύο από αυτά σε προηγούμενες αναρτήσεις..


Όπως θα γνωρίζετε ασφαλώς όσοι ασχολείστε λίγο παραπάνω με το διαδίκτυο, το "ανέβασμα" βίντεο μέσω του youtube απαιτεί αρκετό χρόνο, αλλά και τύχη, αφού με την παραμικρή διακοπή ρεύματος ή της σύνδεσης, πρέπει να επαναλαμβάνεται από την αρχή η όλη διαδικασία..

Υπομονή λοιπόν, και υπόσχομαι, ότι, εκτός απροόπτου φυσικά, θα ανεβάσω ό, τι υλικό διαθέτω τις επόμενες μέρες, και παράλληλα θα αναρτώνται κανονικά διάφορα νέα του Δοξάτου και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και γενικότερα ό, τι θεωρώ πως θα πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: